Zdravim.
Jeden znamy si cca prd 4 mesiacmi kupil grafiku Ati 4850 a k tomu zdroj Fortron...doteraz vsetko slapalo a vcera mi volal ze sa mu tak po 2-3 hodinach vypina komp...proste len sa vypne a nic...a potom ze je problem ho zapat...tak mi ho doniesol, tiez nesiel zapat tak som vybral moj zdroj a dal do jeho kompu a isiel...potom som zobral jeho zdroj dal do mojho kompu a tiez isiel tak ma napadlo ze asi bol neaky zly kontakt alebo co,dal som naspet jeho zdroj do jeho kompu a vsetko islo...a neska mi zas volal ze mu to zas vyplo...a teraz mam jeho zdroj v mojom PC uz asi 8 hodin v kuse zapaty a stale ide..
vobec sa neprehrieva, tichy, tak neviem v com moze byt problem...
reklamovat sa neoplati lebo asi by ho vyskusali a poslali naspet ze ide...
btw jeho PC je: Athlon X2 5400 tusim, 1gb ram, spominana Ati 4850, doska MSI K9AG Neo-F...
ak vas nieco napadne sem s tym...Dik
//presun do Hardware Vseobecne, netrafil si sekciu, gammaray
Problem asi so zdrojom
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Problem asi so zdrojom
Niečo podobne zažil môj kamarát ktorému po čase tiež reštartovalo PC a plynúcim časom sa to stále stupňovalo až do takej miery že iba zapol hru a behom niekoľkých sekúnd mal reštart. Tiež som si zo začiatku myslel že je to chybný zdroj a skúsil som mu požičať svoj ale pomohlo to iba trocha oddialiť reštart. Nakoniec sa to rozhodol dať do servisu kde po zmeraní zdroja prišli na to že zdroj bol predsa len "zlý" a odpiekol aj základovku. Mal tam nejaký 450 W no name zdroj ktorý by aj mal teoreticky potiahnuť jeho zostavu ktorá bola C2D e6300, 4x512 ram, MB MSI nejaká s P 965 chipsetom, dva disky, mechanika
a FX 7600 GT ale predsa zlyhal. V servise mu vymenili zdroj za solídnejší (FORTRON 350W) a aj dosku a teraz mu fachčí v pohode.
Takže hlavne premeraj ten zdroj, (v servisoch zvyčajne majú niečo takéto) či ma dobé a stabilné napätia a potom otestuj dosku s iným zdrojom aj inými komponentami.
a FX 7600 GT ale predsa zlyhal. V servise mu vymenili zdroj za solídnejší (FORTRON 350W) a aj dosku a teraz mu fachčí v pohode.
Takže hlavne premeraj ten zdroj, (v servisoch zvyčajne majú niečo takéto) či ma dobé a stabilné napätia a potom otestuj dosku s iným zdrojom aj inými komponentami.
Spoiler: ukázať