Potreboval by som poradiť teda ak niekto bude vedieť...
Naformátoval som disk nainštaloval windows ale zdá sa mi že ide pomalšie a niekedy sa zasekáva... Pred formátovaním som mal hodnotenie na procesore 5,6 a teraz už len 5,2 a je to cítiť hlavne pri hrách a otváraní aplikácií...
Myslel som si či nemôžu byť staré ovládače na doske tak som hladal a nainštaloval som program Driver detective a tam my vyskočilo že vela mojich ovladačov je starých a aj niečo s cpu...Mám dosku asus P5n - e sli a procesor core duo 2 e6550...
Problém s ovládačmi...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Pomoc :D:D:D
1.zly nazov temy, urychlene to zmen
2.ake hodnotenie?
3.skusil si tie ovladace?
4.co tam pise?
5.robil si nieco s diskom okrem formatovania? ako vyzera disk v biose?
2.ake hodnotenie?
3.skusil si tie ovladace?
4.co tam pise?
5.robil si nieco s diskom okrem formatovania? ako vyzera disk v biose?
Spoiler: ukázať
Re: Problém s ovládačmi...
hodnotenie pod windows vista ak nemáš newieš...google...
ked sa ovládače nainštalujú všetko ok ale cez ten program píše že sú zastaralé...
a problém to robí v tom že sa proste zasekáva...niečo robím zasekne sa tak na 10-20 sec a potom pokračuje dalej....
ked sa ovládače nainštalujú všetko ok ale cez ten program píše že sú zastaralé...
a problém to robí v tom že sa proste zasekáva...niečo robím zasekne sa tak na 10-20 sec a potom pokračuje dalej....
Spoiler: ukázať
Re: Problém s ovládačmi...
no to mas skor daco s HDD ako s cpu. ALebo moze byt, ze ti nejaka aplikacia v casovych intervaloch na 100% zatazuje cpu.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438