som rá ale že si sa práve Ty ozval, takých ako Ty som mal na mysli. Tebe budú srať na hlavu a Ty im ešte podáš pravicu...

A ako Ty hovoríš, práve preto, že nesúhlasím aby si zo mňa robil výrobca ...., tak práve preto o takých výrobcov nekupujem.
Ty nechapes. Ako sa odlisuje Securom ochrana s nutnostou online aktivacie (takmer vsetky aktualne hry od EA) od Steamu, co je tiez online aktivacia. Securom ti bezi neustale, Steam mozes kludne zapnut iba ked potrebujes. Steam ti aspon dava pridanu hodnotu (friends list, achievements), Securom ti akurat zasvini system.lordjustice napísal:Dobre, ak nechápeš podstatu, tak Ti to upresním, nie nakupovanie, ale používanie. A nie nieje to to isté, pretože pri bežnej ochrane kedy musím mať originál proste nepotrebujem asistenciu tretej strany.
Na obhajobu steamu, ja som s tým doteraz nemal žiaden problem (jedine keď bol Unreal free víkend sa hra nedala stiahnut pre nespočetne množstvo ludí ktori to ťahali....)Martan napísal:S tym by som nesuhlasil. Nie z tym slovickom ziadnufaugusztin napísal:Steam je platforma, kde nemaju pirati pri multiplayeri ziadnu sancu
Steam je v poslednej dobe strasne nespolahliva sluzba co sa tyka online distribucie hier.
Neviem presne kde je chyba ale velakrat je pokus o stiahnutie niakej z obj. hier uplnym horrorom.
Nechapem ci ludia z Valve spia a nedokazu sa poucit z chyb, ktore sa stale pri distribucii hypovanych titulov opakuju!!
Cize chapem niekoho rozhorcenie aj ked lordjustice zrejme reaguje az prehnane