Vo Win XP bolo vo folder option , aj asociacia suborov , kde sa dalo meniť , cez aky subor sa to spusti ake ikonky to bude mat a ake ine možnosti mate pri nakliknuty pravym tlačitkom .
vo Vista aj WIn 7 to tam proste chyba (a jedine ma napadlo registry) pri čom v Vista mi to nevadi , lebo po naištalovany ACDSee mi to vo Viste pekne zmeni na program s ikonkami , ale vo WIN 7 mi to nezmeni JPG GIF JPEG , a ja potrebujem mat aj tie ikonky (kazda ikonka ma svoj nazov napisany) takže len to nastavit na ACDSee mi nestači chcem aj tie ikonky , a zatial som to v registroch nenašiel
potreboval by som niečo ako bolo vo WIN XP , alebo nejaku radu ako to meniť v registroch .
Asociacia subor a pridelovanie/menenie
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Asociacia subor a pridelovanie/menenie
Keď mi tam najdeš ako zmenim po pridany programu aj ikonky , tak potom tu postuj obrazky . si mysliš že som sa po naištalovany windowsu nepozrel hneď do control panels ?
Tak bolo večer a po hodine hladania sa mi toho moc nechcelo , ale teraz som niečo našiel
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=113461" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak je to vyriešene , treba si stiahnuť tune-up a v Tune-up Styler2 je tam System Elements , a tam je položka File types .
Len škoda že tam je len 10% všetkych file types , i keď su tam všetky podstatne .
Tak bolo večer a po hodine hladania sa mi toho moc nechcelo , ale teraz som niečo našiel
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=113461" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak je to vyriešene , treba si stiahnuť tune-up a v Tune-up Styler2 je tam System Elements , a tam je položka File types .
Len škoda že tam je len 10% všetkych file types , i keď su tam všetky podstatne .
...tak pardón...
Chýba to tam veru, je to teraz nahradené klasickým Default programs
.