Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)
no za hentaky trailer by sa nemusel hambit ani bars jaky film mna docela dost uputal a chvilkami rozmyslam ze si zahram svoje prve CoD
zo 4 som hral len kusky(sniper,atomovka,posledna nahanacka)
zo 4 som hral len kusky(sniper,atomovka,posledna nahanacka)
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Ale myslel som to takto: kazde COD na svoju dobu ma najlepsiu optimalizaciu (look at "crysis"), dufam ze uz chapes
Séria COD sa stále vyznačovala dobrou hrateľnosťou. Tak dúfam, že keď už odpadlo to COD, tak neodpadne hrateľnosť. Síce Infinity Ward spolu s Activision robia divy.. Teším sa na túto hru, ale z iného hľaiska má viac zaujíma nové COD keďže miesto Infinity Ward zaujal Treyarch a COD3, COD5 nebola žiadna sláva.. Datadisk k jednotke sa im pdoaril, ale to nebola samostatné hra - "len" datadisk.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Treyarch su mantaci...
IW je o kus inde, co sa tyka vyvoja hier, ale o velky kus inde, ako Treyarch.
Ja som si isty, ze MW2 ma nesklame
IW je o kus inde, co sa tyka vyvoja hier, ale o velky kus inde, ako Treyarch.
Ja som si isty, ze MW2 ma nesklame
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Ale nemá ani takú grafiku ako Crysis - platí zákon klesajúcich výnosov, čím lepšia grafika, tým potrebuje nelineárne viac výkonu. Ukáž mi teda hru, ktorá má grafiku ako Crysis a kde máš o 20% vyššie FPS. Alebo ukážky z kódu, ktoré dokazujú tvoje tvrdenia. Crysis nie je ideálne "optimalizovaný" ale to nie je žiadna hra - takisto ani CoD 4 a pod. Len ponúkajú po vizuálnej stránke menej, preto vyššie FPS.Ulakursall napísal:Ale myslel som to takto: kazde COD na svoju dobu ma najlepsiu optimalizaciu (look at "crysis"), dufam ze uz chapes
A nech si hovorí každý čo chce, ale to video a grafika nie sú zatiaľ nič nové/extra. To sme tu už mali v podstate s CoD 4. Samozrejme, až finálna hra musí ukázať svoje kvality, lebo to video je aj napriek "HD kvalite" v slabšej kvalite.
s pozdravom, crux.
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Prosimta keby chcel crytek tak tu hru optimalizuje tak ze ide aj na mainstreamovej grafickej karte na max, mimochodom crytek sam priznal, ze tu hru neopzimalizovaly "dobre", vsetko je len o optimalizacii.
Si pozri ocenenia cod dostal cenu za naj optimalizovanejsiu hru roka, asi na tom aj nieco pravdy o optimalizacii bude, je sice pravda ako tvrdis, ze to nieje cry engine, ale ako som napisal aj cry engine keby im neslo o to aby ludia kupovaly nove karty tak aj crysis by bol optimalizovanejsi ovela viacej, je to cele o peniazoch.
Si pozri ocenenia cod dostal cenu za naj optimalizovanejsiu hru roka, asi na tom aj nieco pravdy o optimalizacii bude, je sice pravda ako tvrdis, ze to nieje cry engine, ale ako som napisal aj cry engine keby im neslo o to aby ludia kupovaly nove karty tak aj crysis by bol optimalizovanejsi ovela viacej, je to cele o peniazoch.
a zajtra bude pršať divé svineUlakursall napísal:Prosimta keby chcel crytek tak tu hru optimalizuje tak ze ide aj na mainstreamovej grafickej karte na ma
Cryengine je "ušitý" pre high-end, to je celý "problém"
Ulakursall napísal:mimochodom crytek sam priznal, ze tu hru neopzimalizovaly "dobre"
linky?Ulakursall napísal:Si pozri ocenenia cod dostal cenu za naj optimalizovanejsiu hru roka
to je čistá špekuláciaUlakursall napísal:keby im neslo o to aby ludia kupovaly nove karty tak aj crysis by bol optimalizovanejsi ovela viacej, je to cele o peniazoch.
s pozdravom, crux.
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Tiež som myslel že už hodia nový engine predsa len ten z Cod4 je z roku 2007 a do vydania hry už bude skoro 2 roky starý.
Síce je pravda že zas bude o niečo vylepšený ale tie základy sú z Cod4.
Síce je pravda že zas bude o niečo vylepšený ale tie základy sú z Cod4.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nerieste grafiku.
COD je hra, ktora chce vyzerat dobre, aj velmi dobre vyzera, grafika v MW1 je dost dobra, v MW2 je v niektorych veciach rovnaka ako v 1 a v inych zasa ovela lepsia(voda, sneh, kusok su lepsie aj modely postav a textury). Zamerom COD je ponuknut zabavu pre co najviac ludi, takze sa snazia hru co najlepsie optimalizovat.
Crysis je hra, ktorej zamerom je ponuknut najlepsi mozny graficky zazitok za kazdu cenu.
Toto treba podla mna dost rozlisovat...na aku oblast trhu sa produkt zameriava. Kazdopadne MW2 podla mna vyzera absolutne uzasne.
COD je hra, ktora chce vyzerat dobre, aj velmi dobre vyzera, grafika v MW1 je dost dobra, v MW2 je v niektorych veciach rovnaka ako v 1 a v inych zasa ovela lepsia(voda, sneh, kusok su lepsie aj modely postav a textury). Zamerom COD je ponuknut zabavu pre co najviac ludi, takze sa snazia hru co najlepsie optimalizovat.
Crysis je hra, ktorej zamerom je ponuknut najlepsi mozny graficky zazitok za kazdu cenu.
Toto treba podla mna dost rozlisovat...na aku oblast trhu sa produkt zameriava. Kazdopadne MW2 podla mna vyzera absolutne uzasne.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Ulakursall napísal: ...vsetko je len o optimalizacii...
Aj o Engine...a chcem teba vidiet, ako optimalizujes kolosalnu hru, ktora ma milion(!) riadkov kodu. Nie je to take lahke, ako viest "krcmove reci", vies? Vsetko je to obrovsky kus prace...a ak urobis neoptimalizovany engine, tak tam uz az tak svetoborne nenaoptimalizujes, ak sa ti ho nechce prerabat
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
inak tu je jeden screen ktory ukazuje ze kraficky to nic svetoborne neni
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogx.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ta optimalizacia je mi price dost zapeklita vec
ked si clovek zoberie do uvahy napr taky DEAD SPACE si nemozem pomoct ale mal nenormalne peknu grafiku(ne jako crysis ) nemyslim si ze tam bola nejaka uzasne nadpozemsky dobra optimalizacia ale islo o to ze tam boli uzavrete pristory vdaka tomu to ludia v pohode rozbehali aj na 1950pro Radeonoch v peknej kvalite, dufam ze kazdy pochopil co som tym chcel povedat
http://games.tiscali.cz/clanek/screen_d ... g=bogx.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ta optimalizacia je mi price dost zapeklita vec
ked si clovek zoberie do uvahy napr taky DEAD SPACE si nemozem pomoct ale mal nenormalne peknu grafiku(ne jako crysis ) nemyslim si ze tam bola nejaka uzasne nadpozemsky dobra optimalizacia ale islo o to ze tam boli uzavrete pristory vdaka tomu to ludia v pohode rozbehali aj na 1950pro Radeonoch v peknej kvalite, dufam ze kazdy pochopil co som tym chcel povedat
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Hm, Rio de Janeiro a graficky urobené ako COD2. Toto verím, že vylepšia.
: Z O S T A V A :
ta grafika zo screenshotov a videi sklamala aj mna... ale to pri CoD nevadi. akonahle to pustite vas jednoducho pohlti atmosfera hry a na grafiku uz nepozerate. + ked chcu aby sa to hralo online tak musia urobit hru co pojde dobre aj na mainstreamovych kartach a procesoroch ktore nieco uz maju za sebou.
(ale mna by potesila grafika aspon ako v crysis)
(ale mna by potesila grafika aspon ako v crysis)
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Našiel som zaujímavú novinku: Call of Duty 7 je již ve vývoji, tvrdí animátor Treyarchu na LinkedIn profilu.
Jak Cod7 robi Treyarch tak dovidenia zdroj: http://www.cod5.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak Cod7 robi Treyarch tak dovidenia zdroj: http://www.cod5.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Master of Hertz