Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)
Re: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6)
Čítaj novinky, veď COD robí už len Treyarch. Infinity Ward robí už len sériu Modern Warfare. Preto sa Modern Warfare 2 už nevolá Call Of Duty. Treyarch robí zase len Call of Duty a to bude mať stále dej v druhej svetovej vojne.
valistar, že grafika aspoň ako v Crysis, tak díki pekne. Potom si totálne vylúčil to, čo si napísal v predošlých dvoch riadkoch...
Ja dúfam len v jedno, chcem tam vidieť Cpt. Price-a. On tam proste musí byť, tak som zvedavý.
valistar, že grafika aspoň ako v Crysis, tak díki pekne. Potom si totálne vylúčil to, čo si napísal v predošlých dvoch riadkoch...
Ja dúfam len v jedno, chcem tam vidieť Cpt. Price-a. On tam proste musí byť, tak som zvedavý.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
zrovna ten screen z Ria nevyzera az tak uzasne, ale ten, kde vidiet tie lasery, je super
na sreene z Ria je na scene toho dost vela, niektore textury su trosku low(zem, na pozadi kopec kde je socha je len obycajna textura, nie je to modelovane, niektore textury tych domkov su dost na nic)
Na lavej strane vidiet modely pouzite z COD4(antena, na stene tie klimatizacne jednotky, tiez plechy na tej chatrci su dost mozne modely z COD4. Stlpy vypadaju na nove, v COD4 ak sa nemylim, take stlpy nie su)
screen s laserami a stitmi - zasa modely z COD4 - cervena debnicka, skrinky nalavo, krabicky na nich, umyvadla a zrkadla/skrinky na stene oproti. Ci su lavicky nove, neviem.
screen so skutrami - chape niekto tym lyziam dole vpravo??
na sreene z Ria je na scene toho dost vela, niektore textury su trosku low(zem, na pozadi kopec kde je socha je len obycajna textura, nie je to modelovane, niektore textury tych domkov su dost na nic)
Na lavej strane vidiet modely pouzite z COD4(antena, na stene tie klimatizacne jednotky, tiez plechy na tej chatrci su dost mozne modely z COD4. Stlpy vypadaju na nove, v COD4 ak sa nemylim, take stlpy nie su)
screen s laserami a stitmi - zasa modely z COD4 - cervena debnicka, skrinky nalavo, krabicky na nich, umyvadla a zrkadla/skrinky na stene oproti. Ci su lavicky nove, neviem.
screen so skutrami - chape niekto tym lyziam dole vpravo??
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
pisal som v zmysle ze mi ta grafika az tak nevadi a ze si MW2 urcite zahram... minimalne preto ako sa mi pacila cela seria (grafika sa da prekusnut),KingTommy napísal:valistar, že grafika aspoň ako v Crysis, tak díki pekne. Potom si totálne vylúčil to, čo si napísal v predošlých dvoch riadkoch...
Ale keby bola lepsia grafika (novy engine, lepsie textury, modely) tak by som sa na tu hru tesil este viacej
Tak s týmto zase úplne súhlasím. Doteraz to vynikalo skvelou hrateľnosťou, tak dúfam, že to tak ostane.
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
KingTommy: Cpt. Pricea v MW2 asi neuvidíš keď v MW1 posledný krát vydýchol na tom rozbitom moste. Ale tiež by sa mi páčilo keby bol aj v MW2, on je proste klasika
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Mne sa dost pacili hlasky niektorych ludi v MW1, napriklad ked Gaz nadialku otvaral tie hrube dvere v misii s raketovou zakladnou to bolo super ak viete co myslim.
A chudak Griggs to schytal tiez na moste.
btw poculi ste uplne posledny song? v credits na konci ked uz idu titulky .
aby som nebol ot:
Ja len dufam ze hratelnost a atmosfera zostanu take iste ako v MW1 alebo ze budu este lepsie.
A chudak Griggs to schytal tiez na moste.
btw poculi ste uplne posledny song? v credits na konci ked uz idu titulky .
aby som nebol ot:
Ja len dufam ze hratelnost a atmosfera zostanu take iste ako v MW1 alebo ze budu este lepsie.
Posledný krát vydýchol v COD1 a už v dvojke aj COD4 veselo pobehoval ďalej. A k tomu všetkému neukázali že je mŕtvy scéna končí tým, že mu dáva vojak od Sgt. Kamarova masáž srdca. Zomreli ostatní, ale Cpt. Price-a mŕtveho neukázali.MonsterMX napísal:KingTommy: Cpt. Pricea v MW2 asi neuvidíš keď v MW1 posledný krát vydýchol na tom rozbitom moste. Ale tiež by sa mi páčilo keby bol aj v MW2, on je proste klasika
k0rben na moste to schytal celý tvoj tím, jak Gaz, tak aj posledný žijúci američan v COD4 (Sgt. Griggs), Cpt. Price (jeho však mŕtveho neukázali ako som už vyššie písal), a aj tí dvaja ktorým mená si nepamätám, ale ako ste si mohli všimnúť, tak teiž s vami behali dosť často.
Naposledy upravil/-a KingTommy v St 27. Máj, 2009, 22:02, upravené celkom 1 krát.
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ano myslim ze to tento nezmar prezije . Aj v jednom videu na youtube, kde bol pouzity cheat "ufo" - nieco ako noclip, ukazali ze ten rus co mu daval masaz mu potom riadne rukou zacal mlatit do hrude skusim to najst.
Ale nechapem aky zmysel malo to ze vas Griggs vytiahol spoza auta a potom to schytal do ksichtu. Auto neslo vybuchnut a este k tomu tam lezal aj Cpt. Price.
Dost sa mi pacil prizvuk Sgt. Kamarova a loyalist forces ked nakonci krical na posadku helikoptery napriklad.
//jasne no Gaz to schytal tiez nechajme sa prekvapit kto prezije do MW2.
Ale nechapem aky zmysel malo to ze vas Griggs vytiahol spoza auta a potom to schytal do ksichtu. Auto neslo vybuchnut a este k tomu tam lezal aj Cpt. Price.
Dost sa mi pacil prizvuk Sgt. Kamarova a loyalist forces ked nakonci krical na posadku helikoptery napriklad.
//jasne no Gaz to schytal tiez nechajme sa prekvapit kto prezije do MW2.
Naposledy upravil/-a k0rben v St 27. Máj, 2009, 22:06, upravené celkom 1 krát.
Hej, to vidno aj v hre. Ale ja verím, že nezomrel a síce on je fakt nezmar keď bojoval v 1942 a potom niekedy v 2006 a stále vyzeral rovnako, tak prečo by nemohol bojovať aj v ďalšej sérii. Veď mŕtvy už raz bol.
Keď si pamätáte sa slávnu COD1, tak v misii Boat, keď sme v prezlečení za nemcov išli na tú nemeckú loď so Sgt. Waters-om a Cpt. Price-om, tak Cpt. Price-a tam nemci zabili.
Keď si pamätáte sa slávnu COD1, tak v misii Boat, keď sme v prezlečení za nemcov išli na tú nemeckú loď so Sgt. Waters-om a Cpt. Price-om, tak Cpt. Price-a tam nemci zabili.
to je ako kenny southparku (alebo Ali Larter v Heroes)
- Monster1
- Pokročilý používateľ
Ale aj v MW1 zomrel, veď ten rus mu dával masáž srdca ale nedarilo sa mu ho oživiť tak doňho začal dávať peste, čiže to bol náznak že je dead
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Master of Hertz
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
COD sa to uz nevola, takze mozno to bude bez Cpt. Price, ale to by podla mna vela fanusikov sklamalo
ale skor si myslim, ze tam uz nebude. Podla mna ho uz definitivne zabili, uz bol cas. Jeho miesto by mal nahradit Soap(v MW2 NPC, v MW1 hrac)
O par dni je E3, takze ocakavam nejaky gameplay presentation
ale skor si myslim, ze tam uz nebude. Podla mna ho uz definitivne zabili, uz bol cas. Jeho miesto by mal nahradit Soap(v MW2 NPC, v MW1 hrac)
O par dni je E3, takze ocakavam nejaky gameplay presentation
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Kď si všimneš tak v každej jednej hre čo robilo Infinity Ward bol Cpt. Price, všetko čo robil Treyarch, tak tam nebol. Takže sa skôr prikláňam k tomu, že Infinity Ward = Cpt. Price
- Monster1
- Pokročilý používateľ
Možno tam namiesto neho dajú Reznova
Master of Hertz
Master of Hertz
Ten bol len v COD5 a to bolo pod krídlami Treyarch, čiže tomu moc neverím. Ale Reznov dobrý. Tiež nezmar, toľko toho prežil.