Ako ten tutoriál znova zapnem? Lebo som sa vtedy omylom odlogoval. A teraz neviem ako ho zapnúť. Neviem vlastne ani ovládanie atď. A je to DX 10.1 hra nie? Ale nikde som nenašiel, kde by som zistil pod akým API idem.
EDIT: Už som to našiel.
BattleForge
Re: BattleForge
Spoiler: ukázať
Chcel by som sa spýtať niekoho, kto má full hru - kúpenú. Ja mám teraz 32 kariet vo free verzii. Ak si hru kúpim, budem mať 64 kariet, nie? Karty sa dajú získať len za battleforge body alebo aj za prejdenie nejakych napriklad PvE misii? Zvažujem totiž, či si nekúpiť plnú hru, lebo v PvP majú protivníci aj 3x lepšie karty. Majú tam jednotky s XL útokom aj XL HP a ja mám maximálne s Fire kartami L útok a XL HP. Ak si tú hru kúpim, dostanem aj nejaké štartovné Battleforge body alebo si ich opäť musím kúpiť za 5€? Tých 64 kariet by malo byť o dosť lepších ako mojich 32, ale tak či tak by som chcel mať neskôr aj rare karty alebo dokonca Ultra rare. Diki vopred za odpoveď.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Karty sa myslim daju dokupit aj zvlast. Kupujes si ich na account cize je tiez zrejme potom jedno aku hru hras (full, free).
Opravte ma ak sa mylim...
Opravte ma ak sa mylim...