ASUS P5Q SE EXPRES GATE
ASUS P5Q SE EXPRES GATE
Mam dosku ASUS P5Q SE a pri zapnuti PC mi pise chybu ERROR EXPRESS GATE a nejake cisla a potom nabehne PC ... Som sa troska dozvdedel nieco take ze to ne nejaka funkcia na zakladnej doske len newiem co musim instalovat/nastavit aby mi fungovala a naco to vlastne je ??? Mohli by ste mi sem niekto prosim hodit aj link ...s google som kamarat ale radsej si necham poradit od vas
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- PROViSiON
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Apr, 2008, 14:00
Re: ASUS P5Q SE EXPRES GATE
Presne to isté mi robí aj moja P5Q Pro ale nevenujem tomu nejakú pozornosť. Všetko funguje ako má, systém je stabilný. Dúfam že to nieje nejaká vážna zrada.
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
treba pouzit google a hned na to prides......je to funkcia dosky,ktora......
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
dakujem a kde by som mohol nieco take zohnat na moju P5Q SE ... take aby mi to na 100% pasovalo a nebol to nejaky virfrcko73 napísal:treba pouzit google a hned na to prides......je to funkcia dosky,ktora......
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
Na oficiálnych stránkach Asus si to sitahneš. Avšak pri doskách ktoré Express Gate ukladajú na HDD, musíš mať disk v režime IDE, ak prepneš na AHCI Express Gate nebude fungovať pokiaľ teda nie je priamo na SSD na doske. Napr. P5Q Deluxe ho má medzi slotmi PCI.
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať