Problém pri inštalácii Win7
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Máj, 2009, 22:34
Problém pri inštalácii Win7
Ahojte,mám problém. Už som stiahol viacero verzii Win7 ale ani jednu mi nechce instalovať. Upgrade advisor ukazuje že je všetko o.k. Problém je taký,že pc mi nabootuje zobrazí sa pozadie inštalácie Win7 a to je všetko.. nič sa ďalej nedeje. Už som skúšal rôzne nastavenia v BIOSe ale nič to nepomáha. Akurát keď som nastavil RAID,vtedy to išlo,ale tam bol zase iný háčik. Pri bode kde treba vybrať disk na ktorý chcem inštalovať... tak mi žiadny disk nezobrazuje! Vie niekto v čom môže byť problém????
Re: Problém pri inštalácii Win7
Ako dlho si nechal bežať iba to pozadie inštalácie? Mne sa napr. pri inštalácii Visty mnoho krát stalo, že pri úvodných krokoch boli neskutočne dlhé odozvy, z mne doteraz neznámych príčin...ale nainštalovať to šlo.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Máj, 2009, 22:34
raz som to nechal aj hodinu ... a nič. Bratrancovi som z toho istého DVD nainštaloval Win7 za cca 30minút a ide mu to o.k.
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
mozno cbyba v DVD mechanike
CPU: Intel Xeon E3 1231 v3 CHLADIC: Prolimatech Megahalems + Noiseblocker eLoop B12 MB: ASUS B85M-G RAM: Kingston 1600MHz HyperX Fury Blue 3x8GB VGA: Gainward GeForce GTX 960 Phantom 4GB SSD: 256GB Crucial MX100 HDD: ST1000DM003 PSU: Seasonic 450W 80+ Gold MONITOR: AOC Q3279VWF
AUDIO: Microlab SOLO 6C + Soundblaster x-fi surround 5.1 pro
AUDIO: Microlab SOLO 6C + Soundblaster x-fi surround 5.1 pro