Warcraft3 TFT DOTA
Warcraft3 TFT DOTA
nazdar, hrava tu niekto DOTU [ http://www.dotaportal.com/index.php?act=heroes ] cez Garenu [ http://www.garena.com ] ?
mohli by sme dat nejaky CW
hladame superov na 5v5
mohli by sme dat nejaky CW
hladame superov na 5v5
Naposledy upravil/-a zwARO v Ne 15. Máj, 2011, 00:13, upravené celkom 8 krát.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Warcraft3 TFT DOTA
Planujem hrat po reinstalle windows-u. A moji spoluziaci uz drtia dlho....
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
ja som kedysi hraval, ale hlavne na budovy, dotu nie moc ak by mal niekto zaujem napiste rad znovu nainstalujem a otrasiem skill
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
ja som asi rok dozadu hraval casto teraz uz par mesiacov vobec ale mozno by som dal keby bolo s kym
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
- Shade
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00
dotu hravam ale na eurobattle.net
PC : E5200 + 4gb ram + 1950pro512 agp + zalman FS-V7 5V + 320gb hitachi + wd green 1,5tb + Acer AL1751b + Seasonic SS-500ET
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt
NB : acer tm 5730g p8400, 4gb ram, ati 3470,hdd 500bevt
nooo pekne,tak by sme sa mohli niekedy dohodnut a dat si nejaky zapasik co vy na to?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Som pro
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Cez Garenu alebo xpam(ebattle)? Garenu nemam rad kvoli tej "kvazy" dota komunite v niektorych roomoch.zwARO napísal:nooo pekne,tak by sme sa mohli niekedy dohodnut a dat si nejaky zapasik co vy na to?
ja mam garenu, ja viem ze to tam je plne tupcov,ale sak su tam aj uplne volne room takze myslim ze pohoda... na to ebattle treba asi original cd key=>znizenie poctu hracov, ak sa mylim tak v pohode aj cez ten xpam [nepoznam ho]
- k0rben
- Používateľ
Je battle.net - to je original
potom je eurobattle.net(XPAM)(netreba orig cdkey) a Garena.
potom je eurobattle.net(XPAM)(netreba orig cdkey) a Garena.
ja hravam tiez, takze som za kazdu srandu . uz len sa nejak zorganizovat a dohodnut (na ten friendly match). fuha hral som asi 1.5 roka ci dva roky.... teraz uz pomenej
a garena rulez, oproti xpamu ovela lepsia odozva (delay) a menej lagov - samozrejme ked je host aspon s decentnym pc a dobrym uploadom
a garena rulez, oproti xpamu ovela lepsia odozva (delay) a menej lagov - samozrejme ked je host aspon s decentnym pc a dobrym uploadom
- k0rben
- Používateľ
Ja zase Garenu nemam rad, kvoli celkovemu dojmu, kebyze je to nieco solidnejsie ako Steam,ale uz len ked vidim ten Avatar , a tiez kvoli ludom co su tam...samozrejme nie vsetci su neochotni a nepriatelski, ale uz len napriklad ked poziadam o slot, tak hned kickuju, na Xpame-napriklad na channeli "CZSK" je to ovela lepsie,plus vacsina ludi ma Ghosta, cize je to este lepsie. Btw ja mozem na xpame hostovat tiez takze mozme nieco zahrat.
Na garene sa mi este nepaci ten sposob napajania...
Nic proti "Garenistom"
Na garene sa mi este nepaci ten sposob napajania...
Nic proti "Garenistom"
no takze kedze su 2 klienti a su zaujemcovia o hru tak je jasne ze 1 ide z hry von...
pridavam hlasovanie : Cez ktoreho klienta budeme hrat, porazena strana si ho nainstaluje. fair enough
hostovat mozem aj ja Rýchlosť odosielania dát (upload) : 2611 kB/s ( 20,9 Mbps )
kedze pouzivam garenu a o xpame som nevedel doteraz tak davam Garene hlas
otazka : co znamena ze maju ghosta? a aky je sposob napajania na xpame? sak cez LAN co ma garena je dost pohodlny si myslim
pridavam hlasovanie : Cez ktoreho klienta budeme hrat, porazena strana si ho nainstaluje. fair enough
hostovat mozem aj ja Rýchlosť odosielania dát (upload) : 2611 kB/s ( 20,9 Mbps )
kedze pouzivam garenu a o xpame som nevedel doteraz tak davam Garene hlas
otazka : co znamena ze maju ghosta? a aky je sposob napajania na xpame? sak cez LAN co ma garena je dost pohodlny si myslim
ok, tak ale este nas nie je 10
hlas ide garene ale xpam nahodim ked bude treba, nie je problem (vsak rok som tam hraval a odvtedy sa urcite aj zlepsili podmienky)
hlas ide garene ale xpam nahodim ked bude treba, nie je problem (vsak rok som tam hraval a odvtedy sa urcite aj zlepsili podmienky)