Hry pod Windows 7 - zoznam sa nachadza v 1. poste!
Re: Hry pod Windows 7
No ved to som aj spravil, ale kym som nasiel spravny directx, ktory by som mal naistalovat tak ma aj slak trafil.
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Blackhawk napísal:No ved to som aj spravil, ale kym som nasiel spravny directx, ktory by som mal naistalovat tak ma aj slak trafil.
Daj link....
- moja predstava bola taka ze ak je v W7 nainstalovany DX10 tak nerteba este doinstalovat aj DX9...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
DirectX 9 bolo nutne instalovat vzdy, do Visty aj do W7. Vista a W7 ma nainstalovane iba DirectX 10, ziadne starsie verzie nema nainstalovane.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- fuuu, to som teda netusil..... (lebo vistu som kompletne preskocil....)
- dik za info
T.
- dik za info
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
To som si myslel aj ja, link ti asi nedam, ale ja som stiahol directx tak ked som chcel spustit GPUTool a ked som chcel otestovat stabilitu tak ten program potreboval niektory z directx suborov, tak si ten program sam stiahol asi 2megovy subor a nainstaloval, odvtedy mi zatial ziadna hra ani aplikacia nevypisala chybajuci subor.Toman napísal:Blackhawk napísal:No ved to som aj spravil, ale kym som nasiel spravny directx, ktory by som mal naistalovat tak ma aj slak trafil.
Daj link....
- moja predstava bola taka ze ak je v W7 nainstalovany DX10 tak nerteba este doinstalovat aj DX9...
T.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Inac vam vzdy staci aktualny DirectX 9 instalator :
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 6652cd92a3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 6652cd92a3" onclick="window.open(this.href);return false;
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Tak tak, to je len maly tool, ktory instalacne subory stiahne vzdy aktualne z internetu
Sam to pouzivam uz roky, ale aj tak sa vzdy oplati s kazdou hrou nainstalovat DirectX priamo z instalacneho disku hry.
Sam to pouzivam uz roky, ale aj tak sa vzdy oplati s kazdou hrou nainstalovat DirectX priamo z instalacneho disku hry.
W7 64bit RC build 7100
instalnutý posledný DX9, CCC + 9.5, žiadny problém som nezaznamenal, aspoň nie počas max. hodiny-hodiny a pol..
len doplním - idú aj obe epizódy plus módy FF-CM, Minerva, Citizen One a ešte pár ďalších..faugusztin napísal:Idu : HL2 ...
instalnutý posledný DX9, CCC + 9.5, žiadny problém som nezaznamenal, aspoň nie počas max. hodiny-hodiny a pol..
Progress... ... 59%
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No problem a to som to hral aj v kuse 3-4h.Toman napísal:Pada mi GTA 4....
Dokopy tak 10h a bez problemov, Patch 1.3...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Máj, 2009, 17:10
Včera som si zohnal pass na CS:S a zistil som že na W7 to robí občas blbosti... proste idem a zrazu grafika ako keby skočí a vráti sa. Nerobí to ale len u CS:S ale aj HL 2: DM a tam to je vidieť najviac. A tiež je zaujímavé že to robia len tieto dve hry.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Máj, 2009, 17:10
Má niekto Nvidiu a robí mu to isté čo mne? Ja mám 8800GTS a proste to tam blbne, ovládače najnovšie.
8800 GTS 512 Windows 7 od prveho vypustenia a bez problemov mi slo vsetko )