google earth
google earth
Zdravim. Na buduci vikend sa idem tulat s autom po horach a polnych cestach a potreboval by som si do notebooku stiahnut mapy ktore su v google earth keby som nahodou na ceste chcel este niaku trasu kuknut. Daju sa niako tie mapy stiahnut do PC a pozerat aj ked nebudem pripojeny na net? A este jedna lahsia otazka, trochu OT ale ak ju budete vediet a odpoved bude "ano" tak na tu prvu odpovedat nemusite. Audi Q7 ma v navigacii satelitne mapy? pokial ano tak nepotrebujem stahovat mapy do notebooku ale pozrem si to priamo v aute.
Dík
Dík
Spoiler: ukázať
Re: google earth
Ano.ved je to navigacia
Mladý frajerský pilot prvýkrát v živote pristáva v noci. Namiesto obvyklého ohlásenia sa dispečerovi ozve z vysielačky: "Hádaj kto!". Dispečer vypne osvetlenie pristávacej dráhy letiska a odpovie: "Hádaj kde!"
no mali sme touarega a tam bola mapa ale len typu cesty naznacene takou ciarou, neboli tam setky niekedy sme sli len tak ale vedeli sme kam ideme, celkom v pohode auticko.
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
v GE da sa nastavit velka cache ktore je dostupna v offline rezime
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
A google earth je ako program ktory si stiahnes. tak to by malo ist aj ked niesi pripojeny na internet.
Mladý frajerský pilot prvýkrát v živote pristáva v noci. Namiesto obvyklého ohlásenia sa dispečerovi ozve z vysielačky: "Hádaj kto!". Dispečer vypne osvetlenie pristávacej dráhy letiska a odpovie: "Hádaj kde!"
Veď v GE si stačí raz online priblížiť danú oblasť, a potom aj keď to pustíš offline tak tá konkrétna mapa ostane uložená v PC, nie ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
uz by to mohli kus optimalizovat,bo to seka hadam aj na deepblue
a ta cache sa obmiena,lebo sa da nastavit len na 2000MB a to je asi malo
a ta cache sa obmiena,lebo sa da nastavit len na 2000MB a to je asi malo
nie tak celkom, zostane ulozena len v cache, ktora sa vyprazdnuje resp ma obmedzenu hodnotu a okrem toho, to by musel ked je online, vsetky tie mapy pobehat a aj pozoomovat.MBG napísal:Veď v GE si stačí raz online priblížiť danú oblasť, a potom aj keď to pustíš offline tak tá konkrétna mapa ostane uložená v PC, nie ?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Hej, ale pre jednoúčelová použite (iba raz) sa to použiť pohodlne dá. Napr. kompletne si nazoomovať Bratislavu a potom ju používať namiesto mapy...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
A skusil si to aj komplet vymazat, nielen reinstall?
OT ale neda mi to, odkial mas ten wallpaper?
OT ale neda mi to, odkial mas ten wallpaper?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Nazdar,neviete ako pridat napr vlastnu krcmu do google earth ? tipujem ze to nebude zadarmo
preco by nebolo? Je to zdarma, musim mat len ucet na google, tot vsio Ako presne sa to pridava si uz nepamatam ale skus toto
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Ja sa pytam ako pridat miesto do google maps ? (pred rokom som pridal do maps,v earth to furt nieje)
to mas jedno lebo to je to iste. Ked daco pridas v maps mas to aj v earth. Priamo z earth sa neviem ci da tak pridat lebo viem, ze ked som cez maps pridaval pred cca 3-4 mesiacmi, tak som musel vyplnovat vsakovake udaje o tej firme. Btw mne to tu firmu co som zadal cez maps naslo aj cez earth bez problemov