Zdravim,
mam tu jeden zapraseny pentium 100mhz, 8mb ram - proste starinku, momentalne nevyuzivany a zapraseny, tak som sa rozhodol ho prebrat k zivotu.
Momentalne nan instalujem windows 95, ale rozmyslal som aj nad alternativou nahodit tam nejaky linux mozno - ak by GUI nesiel, tak len konzoloidne nieco
Ma niekto nejake napady co tam nahodit?
Nema to CDROM ani USB, cize - pripadny OS, bude treba aj takym sposobom nainstalovat.. bez pouzitia CDROMy
Nejake napady?
Poprosim ozajstne napady a nie rady typu - vyhod ho do kosa
OS do oldies laptopu
OS do oldies laptopu
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
Re: OS do oldies laptopu
a čo keby ste sa naučili to, že existujú aj odborné sekcie a nie len Debata o všetkom a bazár. Hm?
.
mas pravdu ja som skor hladal sekciu niecoho hardwareoveho - kedze kecam o starom laptope, ale zaroven o OS - co je sofware, kedze som sa nevedel rozhodnut tak som to hodil do sekcie vseobecnej ..
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
Hmm a naco akoze chces to pc vyuzivat? Taka starina ti ani na surf uz stacit nebude. Mozno este tak nejake to pisanie v starych office. Linux? Hehe, tak si najdi nejaku hooodne staru archivnu verziu lebo z tych novsich ti tam nic nepojde.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
No ci ti na tom pojde Slax neviem, ale tak Win95 celkom urcite
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Novy Slax mu tam urcite nepojde, mozno nejaka hodne stara verzia. Ja mam na niekolkonasobne vykonnejskom nb problem rozbehat Puppy linux (co je urceny pre malo vykonne pc). Slax mi pekne slape ale len na masine v podpise, na tom starom nb som ho radsej ani neskusal.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438