http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63176" onclick="window.open(this.href);return false;
Chcel by som sa poinformovať ohľadom osobných skúseností s IPS technológiou (prípadne aj priamo s týmto monitorom).
Konkrétne aké má pre Vás IPS výhody a nevýhody (ani mi tak nejde o čítanie odborných článkov).
Napríklad ako je na tom čierna farba (či je to aspoň lepšie ako pri TN) a čo je pravdy na nepríjemnej mriežke pixelov pri paneloch IPS.
Ďakujem.
Dell 2209WA - IPS technológia
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Dell 2209WA - IPS technológia
http://www.extrahardware.cz/duel-dell-v ... a?page=0,4" onclick="window.open(this.href);return false;
tak s ciernou je na tom dobre
tak s ciernou je na tom dobre
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
A čo je pravdy na tej mriežke?
Po tomto kusku poskulujem aj ja. V recenziach ho vychvaluju do nebies, lenze ak si precitate forum na czc, tak sa tam casto spomina piskanie niektorych kusov serie A00 z februara 2009 vyrobenych v CR. Teda treba mat aj trochu stastie.
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Všimol si si tam pískanie? Lebo ja som čítal iba o bzučaní.
A zatiaľ som nenašiel žiadny tichý panel.
Pozdával sa mi aj NEC P221W, ale 13,5k za 22" monitor je predsa asi trochu veľa.
A je niečo teda pravdy na tej mriežke pixelov?
A zatiaľ som nenašiel žiadny tichý panel.
Pozdával sa mi aj NEC P221W, ale 13,5k za 22" monitor je predsa asi trochu veľa.
A je niečo teda pravdy na tej mriežke pixelov?