Mam problem s kartou sapphire x1950xt 256 mb . 1,5 roka karta bezala uplne v pohode problem nastal az ked som si kupil nove lcd a pripojil kartu k monitoru cez DVI . Hned po pripojeni som nastavil rozlisenie 1680x1050 (max co monasek vytlaci) a obajili sa mi preblikavajuce zelene, cervene , modre pixeli . Najprv som si myslel ze by to mohol poriesti ovladac no ani ten nepomohol sprva som podozrieval monitor ze je snim daco v neporiadku ale pripojeni na druhu kartu frcal na tom istom rozliseni v pohode . Netusite v com moze byt problem
Ono tymi "vadnimi" bodmi alebo ako by som to nazval neni postihnuty cely obraz .... Skusim dat reklamovat je este v zaruke . Dufam ze mi nedaju za nu nahradu v podobe dakej HD2400 .
No to je super bo ja som za tu kartu vysolil 6990 tak ak mi nezozenu rovnaku (o com silno pochybujem ze hu oddakial vykutraju) tak budem pacit peniasky
Ale ked je pixel chybny na monitore! Nie chybna grafika....ale aj tak to musia nejak vymenit, ci penazne odskodnit. Dufam ze som dobre pochopil tu xaltotun-ovu narazku
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Shatterhand napísal:Ale ked je pixel chybny na monitore! Nie chybna grafika....ale aj tak to musia nejak vymenit, ci penazne odskodnit. Dufam ze som dobre pochopil tu xaltotun-ovu narazku
Pixel na monitore nie je chybny, Pixel je meno autora temy.