Nazdar chcel by som sa spytat .. ci nevie niekto o Voltmode alebo radšej pencilmod ...na 4670 od gainwardu ... mam taku krasnu roztrasenu fotku .. ale je tam vidno cosi
PC060121.jpg
PC060122.jpg
tamten chorbak sa mi zdal taky podozrivy ako regualator napatia :D ale kuknite na to prosim ak by bol pencil mod tak by bolo vnyikajuce
ani jedno nieje napeťový regulátor. prvý šváb je klasický logický obvod a druhý je zrejme bios - je to pamäť. pofoť ešte ostatné šváby, respektíve by sa hodila fotka bez chladiča z druhej strany. lebo vygoogliť som nevygooglil nič, ani len poriadne obrázky
no ... tu su dalsie fotky .. a ten chladic asi nedam dole ... ... no a toto FP6137C sa mi zda ako nejaky regulator ... a su tam 2 ešte k tomu ... http://www.fitipower.com/product/downlo ... 397608.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
no ale nwm ako zapojit nic
FP6137C by mohli byť regulátory napetia pre pamäte na karte
a ten hung chang neviem čo CH=AG 90D by mal byť regulátor pre jadro. super označenie fakt, čo by sme od gainwardu čakali?
oplývaš doma aspoň nejakým základným multimetrom na meranie el. odporu a malých napetí?
zmeraj odpor medzi vyznačeným zeleným bodom na integráku a zemou na karte
zmeraj či je zelený bod spojený so žltými označenými bodmi (musí ti ukázať nulový odpor)
nezodpovedám za škody na HW pri neopatrných zásahoch, všetko robíš na vlastnú zodpovednosť
sorry borec ale tak vies ked sme robili voltmod na X1650Pro tak to je o inom tam sa mi za chodu smikol sroubovak z toho ako som tocil potenciometrom a cez setky cesty som vypol pocitac a zapol a islo to takze vies ... myslim ze 4670 je trochu ine a zatial co som kukal na X1650Pro 256 DDR3 co vitiahli z pamati ... tak mam zatial WR asi takze ... ja to chcem aspon skusit no na tej 4670 takze to zmer a pociem