Ako zapojit do PC 4 monitory ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Ako zapojit do PC 4 monitory ?
Potrebujem zapojit 4 monitory na komp..dalo by sa to aj cez SLI,alebo ake je najekonomickejsie riesenie ?
Karty nemaju byt herne.
Vdaka za radu
Karty nemaju byt herne.
Vdaka za radu
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v Ut 16. Jún, 2009, 10:24, upravené celkom 1 krát.
Re: Karta na 4 monitory
ked na vsetkych 4 ma byt samostatny obraz (samostatna pracovna plocha) tak ine riesenie ako sli/crossfire nevidim.
ale keby sa obraz kopiroval existuju aj taketo moznosti http://www.alza.sk/rozbocovac-digitalni ... d92045.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
ale keby sa obraz kopiroval existuju aj taketo moznosti http://www.alza.sk/rozbocovac-digitalni ... d92045.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
a co nvidia quadro?alebo nejaka X2 co ma 4 DVI vysupy ?
SLI ani Crossfire netreba, treba len dve karty.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ale moze byt SLI/crossX nie?
pri SLI/CF sa daju pouzit len 2 monitory
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Tak teraz som z toho volaky zmateny
Re: Ako zapojit do PC 4 monitory ?
Kúpiš si dve karty, nezapojíš ich do Crossfire/SLI (nedáš mostíky) - môžeš použiť všetky výstupy pre 4 monitory.
Kúpiš si dve karty, zapojíš ich do Crossfire/SLI (dáš mostíky) - môžeš použiť dva monitory, grafiky budú spolupracovať "ako jedna"
Kúpiš si dve karty, zapojíš ich do Crossfire/SLI (dáš mostíky) - môžeš použiť dva monitory, grafiky budú spolupracovať "ako jedna"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Objednal som veci,uvidime ci to pojde
podstata SLI este z cias 3Dfx voodoo. Jedna karta pocita parne riadky, druha neparne, takze pri SLI mozes pouzit max tolko monitorov kolko ich podporuje jedna karta z oboch. Pri CF to bude podobne.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zabojil som to bez sli/cf a idu 4 monitory
bola to pracovna zalezitost tak velka vdaka
bola to pracovna zalezitost tak velka vdaka
pôvodné SLI a dnešné SLI sa v princípe "ako pracujú" výrazne líšia - súvisí to aj s oveľa novšími rendertechnikami enginov...newmi napísal:podstata SLI este z cias 3Dfx voodoo. Jedna karta pocita parne riadky, druha neparne, takze pri SLI mozes pouzit max tolko monitorov kolko ich podporuje jedna karta z oboch. Pri CF to bude podobne.
s pozdravom, crux.
ved ja som ani nepisal ze su rovnake ale myslienka je ta ista, rozdelit vypocty medzi 2 karty. Mozno som mal napisat, ze pri 3Dfx jedna karta pocitala parne a jedna neparne riadky.... cize cas minuly.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438