Trial (alebo freeware) program na upravu videa
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Trial (alebo freeware) program na upravu videa
Zdravim,
potreboval by som poradit ohladne Trial verzie nejakeho programu na upravu videi. Nie Windows Movie Maker, ale nieco na vyssej urovni - samozrejme nie prehnane - potrebujem to len na dnes.
Cize Trial (alebo freeware - ale to pochybujem) program na stredne pokrocilu editaciu videi (video ma konkretne format mpeg4), s efektami (vyzadujem nieco viac ako "uzasne" movie-makerove efekty )
Cize budem vdacny ked napisete nieco na strednej urovni, ale tak aby som sa za polhodinku-hodinku naucil v tom ako tak robit.
Nasiel som napriklad Pinnacle Studio Trial http://www.click-now.net/download/Pinnacle_Studio.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-nieje tazke v tom robit?
-da sa to rychlo naucit?
-co 'efekty' ?
(chcem to vediet preto lebo dost to suri, ci sa to vobec oplati stahovat)
Vdaka
potreboval by som poradit ohladne Trial verzie nejakeho programu na upravu videi. Nie Windows Movie Maker, ale nieco na vyssej urovni - samozrejme nie prehnane - potrebujem to len na dnes.
Cize Trial (alebo freeware - ale to pochybujem) program na stredne pokrocilu editaciu videi (video ma konkretne format mpeg4), s efektami (vyzadujem nieco viac ako "uzasne" movie-makerove efekty )
Cize budem vdacny ked napisete nieco na strednej urovni, ale tak aby som sa za polhodinku-hodinku naucil v tom ako tak robit.
Nasiel som napriklad Pinnacle Studio Trial http://www.click-now.net/download/Pinnacle_Studio.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-nieje tazke v tom robit?
-da sa to rychlo naucit?
-co 'efekty' ?
(chcem to vediet preto lebo dost to suri, ci sa to vobec oplati stahovat)
Vdaka
Spoiler: ukázať
Re: Trial (alebo freeware) program na upravu videa
lahky? lahky je subjektivne hodnotenie, ale skus Premiere Pro od Adobe
.
podla mna jednoduchsi je sony vegas... a pokial si pamatam tak trial verzia by mala byt bez obmedzeni..
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Pinnacle Studio som pouzival roky (teraz uz asi 2 nie)... Ved ho skus... Kde je problem ?
-nieje tazke v tom robit? NIE
-da sa to rychlo naucit? ANO
-co 'efekty' ? SU (+extra efekty ziskas po dokupeni Holywood FX +zvukovy podmaz Smart Sound)
EDIT: V minulosti mal problem z padanim u niektorych ludi. Ja osobne som nikdy ten problem nemal.
-nieje tazke v tom robit? NIE
-da sa to rychlo naucit? ANO
-co 'efekty' ? SU (+extra efekty ziskas po dokupeni Holywood FX +zvukovy podmaz Smart Sound)
EDIT: V minulosti mal problem z padanim u niektorych ludi. Ja osobne som nikdy ten problem nemal.
- k0rben
- Používateľ
Dakujem vsetkym, vravim potrebujem to len na jeden den, cize ziadne dokupovanie "Holywood FX +zvukovy podmaz Smart Sound", chcel som trial...Pinnacle Trial ma 1,5GB a ja neoplyvam velmi velkou rychlostou internetu (vravim ze to dost suri), cize skusim jeden s tych troch a uvidim.
tak stiahni vegas, ten je najmensi ale celkom na urovni. importujes tam klipy, prechody spravis uplne jenoducho - prelnes dva klipy cez seba a potom tam drag&drop nejaky efekt z kniznice efektov (par peknych tam snad najdes) - a export v pohode do formatu ako budes chciet.
- k0rben
- Používateľ
Stahujem Vegas, dakujem, btw movie maker nevie robit s mp4, vegas dufam ano? Pretoze este konvertovanie videi...a budem tu do rana .
- panasonic650
- Používateľ
Nic dokupovat nemusis... effekty tam su. Ale chcel som este dodat ze na 99.9% aj keby si to stiahol tak tam budu obmedzenia na export codec/format. Inac mozem sa opytat o co sa snazis ? Nejake 3min video ci co... ? ;-)
no to netusim, ale myslim ze by mal. keby nie tak si stiahni SVC a mas to zachvilku
Vegas podporuje MP4 (ale čo dáš do MP4 že? MP4 je kontajner), podporuje filtre čo máš nainštalované (mimo nich si tuším inštaluje svoje), vrátane MainConcept
.
- k0rben
- Používateľ
Pri drag&drop do mpeg4 do vegasu - "None of the files dropped to Vegas Pro could be opened."
Stiahol som aj Alive mp4 converter (trial tiez) a ten mi po 10 minutovej konverzii napisal ze "Your videos were successfully converted. a potom ze pri pouzivani trial verzie programu bolo skonvertovanych len 60% z kazdeho videa, kupte si prosim pro verziu
asi ma drbne.
//mam 4 verziu pos mp4 converteru a kazdy konvertuje len 20-60% kazdeho videa
Stiahol som aj Alive mp4 converter (trial tiez) a ten mi po 10 minutovej konverzii napisal ze "Your videos were successfully converted. a potom ze pri pouzivani trial verzie programu bolo skonvertovanych len 60% z kazdeho videa, kupte si prosim pro verziu
asi ma drbne.
//mam 4 verziu pos mp4 converteru a kazdy konvertuje len 20-60% kazdeho videa
Naposledy upravil/-a k0rben v Št 18. Jún, 2009, 16:52, upravené celkom 1 krát.
- panasonic650
- Používateľ
Nuz rychlo, rychlo to asi nepojde... Poradim ti web ktory sa tomuto venuje. Link je na sekciu TOOLS. Skus pohladat... sustred sa na Video Editors.
- panasonic650
- Používateľ
Co vlastne robis ? Co to bude az to bude ? Naco nejake "extra" (viac ako "uzasne") efekty ?