som sa pustil do taktenia grafiky... zatial to mam urobene dost krkolomne - napetie dviham cez ASUS Smart Doctor, nastavene mam 1,201V a taktujem cez Riva Tuner, kedze nema realne obmedzenia... testoval som furmarkom 640x480 bez fullscreenu a zapnuty Xtreme Burning Mode
nakoniec som sa stabilne dotaktil na 980 MHz na jadre, ked som nastavil 1000, tak zacal sem-tam poblikavat obraz, hladat dajaku stabilnu frekvenciu medzi tymito hodnotami sa mi nechcelo, aspon ma karta rezervu
pamete som zacal postupne dvihat, 4 GHz boli stabilne, tak som tomu zadelil na 4,2 GHz, zo zaciatku sa to tvarilo stabilne ale nakoniec zacal tiez poblikavat obraz, ale na moje pocudovanie ziadne artefakty... cize maximum moze byt aj 4,1 GHz, ale to su uz male detaily a nechcem kartu drzat na hrane
co ma trochu trapi su teploty, aj ked na guru3d som dostal odpoved, ze pokial je po nataktovani so zvysenym napetim pod 90°, tak je to v poriadku (na defaultnom napeti bez OC mi to davalo 69°)... este skusim dajako rozumne zregulovat vetrak... co sa tyka celkoveho vysledku, tak som spokojny

samozrejme tomu este spravim dlhsi aspon hodinovy test, nech viem, ze je to v poriadku
edit: zaujimalo by ma, ako je to s bezpecnou hodnotou napetia, ak sa dobre pametam, tak Smart Doctor mi dovoli az 1,3 V... s lepsim chladenim to snad dokazem uchladit na tych 85°, len neviem, kolko by to dopomohlo frekvencii na jadre, aj ked rozdiel vy vykone by bol asi minimalny, no len pre ten pocit, ze je to nad 1GHz
na zaver screen