elektronický podpis

Všetko o antivírových programoch, firewalloch, víroch, spyware, ostatných aktuálnych hrozbách, názoroch a skúsenostiach, ako sa im vyvarovať...
POZOR: žiadny WAREZ
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49

elektronický podpis

Príspevok od používateľa Don Ferignon »

Dúfam že sa nájde niekto, kto s tým má skúsenosti.

Potrebujem nainštalovať na jeden komp el. podpis. Dnes som o tom čítal prvý krát, ako to funguje, atď.

Certifikát bol vydaný spoločnosťou I.CA.

V maily píšu, že treba najskôr nainštalovať certifikát certifikačnej autority I.CA a to spustením priloženého súboru cert_ca.der. Problém je ale v tom, že v prílohe žiadny taký súbor nebol.

V ďalšom kroku treba nainštalovať z jedného HTML súboru kvalifikovaný certifikát. To ale nejde, vypíše mi túto chybu.
(inštaloval som to pod tým istým už. kontom)

V Internet Explorer - Nástroje - Možnosti Internetu. - Obsah - Certifikáty - v úložišti Osobní sa daný certifikát nachádza. Mám to chápať tak, že inštalácia zo súboru *.der už prebehla ? Prečo potom nejde nainštalovať ten certifikát ?

Načo vlastne potrebujem ten token ? Pri inštalácií toho *.der súboru ?

Mám v tom guláš :?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB

<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
Don Ferignon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49

Re: elektronický podpis

Príspevok od používateľa Don Ferignon »

Tuším to tu veľa ľudí nečíta... :(
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB

<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>

Návrat na "Bezpečnost a zabezpečenie PC"