Slovensky film, smutny pribeh

Všetko o filmoch, filmových premiérach ...
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

Oneill napísal:Jakubisko zacina tocit film o Bathoricke,ci ako sa to pise...datum vydania-2007...To budem radsej dusit novy UT
:D
neboj Jakubisko je aka taka zaruka,ved ked uz ho aj Fellini ospevoval...len aby sa to kvoli produkcii nezvrhlo na Cert vi proc a pod..ale to uz si Deana postrazi,neboj sa(tu by som nechcel mat doma :) )
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa DiwaSwina »

co hulis ci si nie zo slovenska ???????? problem je v tom v com je aj vsade na slovensku - ze to banda chrapunov ktori si hovoria politici vytunelovali, a ono v prazdnych atelieroch, bez zamestnancov a penazi sa filmy tazko krutia.... nic ine za tym nehladaj, jakubisko je za zenitom, penazi ma dost a tych par prepadakov co aj posledne spravil stalo za VELKE hovno...
Toman
VIP
VIP
Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Toman »

velijura napísal:Dnes som si kupil film KUBO a este si planujem kupit film PACHO HYBSKy ZBOJNiK, su to klenoty slovenskej kinematografie...
Tak je....
+ mam rad Neveru po slovensky, Stvorilku a zopar filmou a kronerom alebo s lasiv\cou a satinskym (ten o ufonoch)

T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
siki
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa siki »

Post coitum ani neviem ci bol slovensky film, myslim ze produkovane to bolo v cechach nie?ak sa myslim opravte ma.
A k Jakubiskovy: Zacina tocit ten film o batoricke, ale popravde si povedzme, koho to bude zaujimat.Tema absolutne nevhodna pre dnesny (ne)vkusny trh.Idu dotoho miliony korun, ale vysledok bude myslym stat zahovno(sory za vulgarizmus).
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|

Návrat na "Film"