Windows mail problem
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
Windows mail problem
Zdravim,takyto problem sa mi vyskytol,rozhodol som sa vyskusat windows mail,ako vsetko funguje aj ked som este nic neodosielal ale spravy prijima normalne.Ucet mam na zoznam.sk,ale ked sa prihlasim normalne cez prehliadac tak tam nemam ani jednu prijatu spravu,ako by som ich dostal spat na zoznam.sk?Rad by som si totiz precital spravy aj ked budem odcestovany a nebudem pri pc.Dakujem
Spoiler: ukázať
Re: Windows mail problem
V nastaveniach si musíš zvoliť, aby nechával správy na serveri. Má to každý klient.
- jackhammer
- Používateľ
nasiel som tam take nieco ako nepreberat spravy zo servera,ale plati to iba pre dalsie nove spravy ,je nejaky sposob aby som tam mal vsetky stare spravy?
cez IMAP, spravis ucet, a presunies tam spravy, on ich uploadne naspat na server
.
- jackhammer
- Používateľ
IMAP som spravil,spravy presunul do noveho priecinka v casti imap.zoznam.sk,len volejako nemozem docielit ten upload
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
tdam trochu OT..mna by zaujimalo ako v xp nastavit aby mi otvralo email linky v tom v com chcem a ako urobit iny default mail klient vo viste(nedalo sa mi v predvolenych prog. manipulovat)