Hudba+rozpravanie
Hudba+rozpravanie
Cavte pocuvajte uz dost dlho spekulujem nad tym ci sa to vobec da ale podla mna ano . Takze mam program KM Player cez ktori pustam filmy a hlavne hudbu . Chcem sa opitat ked pustam hudbu ze ako sa to da ze poviem nieco do mikrofonu a ono to pojde cez repraky ze co som vlastne povedal . Da sa to vobec treba na to nejaky program . Dakujem vsetkym co odpovedia na tuto temu .
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
Re: Hudba+rozpravanie
presunuté zo Špekulácií, lebo od špekulácie má táto téma na míle ďaleko
to, čo opisuješ je absolútne bežná záležitosť, ktorú stačilo jednoducho odskúšať. Ak máš mikrofón v ovládači zvukovky zapnutý, môžeš prehrávať čokoľvek a do výstupu (repro) ti okrem toho prehrávaného zvuku pôjde aj zvuk z mikrofónu
...netreba nato ani žiaden špeciálny soft, i keď existujú rôzne audio aplikácie - zmiešavače
to, čo opisuješ je absolútne bežná záležitosť, ktorú stačilo jednoducho odskúšať. Ak máš mikrofón v ovládači zvukovky zapnutý, môžeš prehrávať čokoľvek a do výstupu (repro) ti okrem toho prehrávaného zvuku pôjde aj zvuk z mikrofónu
...netreba nato ani žiaden špeciálny soft, i keď existujú rôzne audio aplikácie - zmiešavače
no neviem ci ta dobre chapem...
chces ovladat hlasom pc? ze mu povies co ma ist a ono ti pusti danu pesnicku?
alebo len chces pustit mikrofon na vystup?
lebo dost nejasne ci to napisal
edit> neskoro.. si ma predbehol
chces ovladat hlasom pc? ze mu povies co ma ist a ono ti pusti danu pesnicku?
alebo len chces pustit mikrofon na vystup?
lebo dost nejasne ci to napisal
edit> neskoro.. si ma predbehol
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: St 20. Sep, 2006, 02:00
pozri ci nemas v nastaveniach zvukovky na mikrofone "mute". na mojej je mute defaultne zapnute, zrejme kvoli moznej spatnej vazbe, na nu potom pozor(s mikrofonom blizko repro)
zostava:
Spoiler: ukázať