Hudba+rozpravanie

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
pato05323
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 11. Jún, 2009, 09:37

Hudba+rozpravanie

Príspevok od používateľa pato05323 »

Cavte pocuvajte uz dost dlho spekulujem nad tym ci sa to vobec da ale podla mna ano . Takze mam program KM Player cez ktori pustam filmy a hlavne hudbu . Chcem sa opitat ked pustam hudbu ze ako sa to da ze poviem nieco do mikrofonu a ono to pojde cez repraky ze co som vlastne povedal . Da sa to vobec treba na to nejaky program . Dakujem vsetkym co odpovedia na tuto temu .
Používateľov profilový obrázok
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Re: Hudba+rozpravanie

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

presunuté zo Špekulácií, lebo od špekulácie má táto téma na míle ďaleko :rolleyes:

to, čo opisuješ je absolútne bežná záležitosť, ktorú stačilo jednoducho odskúšať. Ak máš mikrofón v ovládači zvukovky zapnutý, môžeš prehrávať čokoľvek a do výstupu (repro) ti okrem toho prehrávaného zvuku pôjde aj zvuk z mikrofónu
...netreba nato ani žiaden špeciálny soft, i keď existujú rôzne audio aplikácie - zmiešavače
Používateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27

Príspevok od používateľa valistar »

no neviem ci ta dobre chapem...
chces ovladat hlasom pc? ze mu povies co ma ist a ono ti pusti danu pesnicku?
alebo len chces pustit mikrofon na vystup?

lebo dost nejasne ci to napisal :D

edit> neskoro.. si ma predbehol :P
neophyte
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: St 20. Sep, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa neophyte »

pozri ci nemas v nastaveniach zvukovky na mikrofone "mute". na mojej je mute defaultne zapnute, zrejme kvoli moznej spatnej vazbe, na nu potom pozor(s mikrofonom blizko repro)
zostava:
Spoiler: ukázať
MSI P67A-C43 B3, i5 2500K@4Ghz + Scythe Ninja 3, ATI 5770 1Gb@900/1350 + AC S1, 2x4Gb Kingston 1333Mhz, Samsung SSD 830 64Gb, Samsung S2 portable 640Gb USB 3.0, LG GSA-H30N, Corsair VX450,

Návrat na "Zvuk a PC"