Mozilla Firefox
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Mozilla Firefox
Ostane tym padom vsetko, aj zalozky atd. ?Snake napísal:ano
btw. tí čo mate novu verziu citite nejaky rozdiel? rychlost a tak...
Spoiler: ukázať
Ja mam problém na FACEBOOKU
Nevie si dať rady s dakym pluginom...
Nevie si dať rady s dakym pluginom...
PC 1 : Intel Core i7 920 2.66 @ 3.3 || MB: ASUS P6T Deluxe OC Palm 12GB 1333 DDR3 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
PC 2 : AMD PHENOM 9950 BE || MB: ASUS M3N-HT Deluxe 8GB 1066 DDR2 Ram
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
Už som 2x aktualizoval - raz ručne a raz cez systémové aktualizácie (Ubuntu) a stále mi beží stará, 3.0.11 verzia.
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hladam rss citacku addon..neico ako sage too,ale aby ma to upozornilo na nove spravy..sage too mi vyhovuje skoro po vsetkych strankach,len sa dokaze autoaktualiuzvat len ked je otvorena..cize v bocnom panely..mne by stacilo keby sa pri ikone objavilo cislo poctu novych sprav...skusal som bref,ale tam sa musi manualneoznacovat sprava ako precitana,teda ked ju necitate..a nie su nejak viditelne oznacene neprecitane spravy--
-
- Používateľ
Kam dáva W7 profilové súbory ?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
-
- Používateľ
C/Users/<meno>/appdata/local/mozilla/firefox/profiles
.
ďakujem
Teraz otázka za milión eur : Prečo mi to kua nejde, keď som si tam nakopíroval súbory zo starého profilu ? Nastavenia sú také ako predtým, ale tie pôvodné súbory som prepísal.
.
ďakujem
Teraz otázka za milión eur : Prečo mi to kua nejde, keď som si tam nakopíroval súbory zo starého profilu ? Nastavenia sú také ako predtým, ale tie pôvodné súbory som prepísal.
Používaj MozBackup. Nebudeš mať problémy. (záloha a prenos nastavení, histórie, hesiel, formulárov, cache, plugin-ov, ...)
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...mne naposledy MozBackup akosi zle zalohoval hesla a nasledne obnovil. Pred pouzitim, odporucam si urobit printscreen hesiel
-
- Používateľ
mozbackup pre linux neexistuje. ja by som potreboval zistiť kam mozbackup tie súbory dáva, keď nie do profilového priečinka
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
podla mna si si mal zalohovat cely adresar mozilla nie len profilesDon Ferignon napísal:C/Users/<meno>/appdata/local/mozilla/firefox/profiles
.
ďakujem
no ale toto?! a FEBE ti daco hovori? Nie? Tak skus ten, je to doplnok Firefoxu, takze odpada problem s OS.Don Ferignon napísal:mozbackup pre linux neexistuje. ja by som potreboval zistiť kam mozbackup tie súbory dáva, keď nie do profilového priečinka
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
...uklada sa tam, kde ho chces mat (pri procese zalohy udavas cestu)Don Ferignon napísal:mozbackup pre linux neexistuje. ja by som potreboval zistiť kam mozbackup tie súbory dáva, keď nie do profilového priečinka
-
- Používateľ
r.b. class : V adresári mozilla bol iba jeden priečinok - firefox. Ten som celý zálohoval.
newmi : FEBE som, samozrejme, skúšal. Ten mi zálohu aj urobil, ale pod linuxovým FF mi ju nechcel importovať (jednoducho nič neurobil, keď som na to klikol)
gaspi : chcel som vedieť kam dáva súbory keď ich importuje do firefoxu. Vlastne to aj viem.. dáva ich do profilového priečinka. Otázka je prečo to mne nefunguje, keď to tiež dávam tam.
newmi : FEBE som, samozrejme, skúšal. Ten mi zálohu aj urobil, ale pod linuxovým FF mi ju nechcel importovať (jednoducho nič neurobil, keď som na to klikol)
gaspi : chcel som vedieť kam dáva súbory keď ich importuje do firefoxu. Vlastne to aj viem.. dáva ich do profilového priečinka. Otázka je prečo to mne nefunguje, keď to tiež dávam tam.