ale ja som mu povedal ze to nevim vedel by mi nekto poradit?
bo furt ma stim otravuje

viem oiba tolko ze sa musi naformatovat HDD ale nwm ako ci vo windowse alebo ako
za radi dakujem

"dobri", "stim", "radi", "tim", "mislel"borisss napísal: a mne tu hovoris aby som sa naucil pravopis ked ani nevim co si tim mislel
No tak sa uc, ked sa jemu nechce a sprav to svojmu kamosovi ty, az budes vobec vediet co mas robit. Nik nebude za teba riesit tvoje problemy s tvojimi kamosmi, to uz musis zvladnut sam.borisss napísal: a mam sa odkeho ucit ale jemu sa nece robit taky stari komp ako ma a biva v krakovanoch
hmm mam taky dojem ze si tam mal asi vistu ak ano tak ti to notebook nepotporuje xp iba vistu a7johnny666 napísal:Aj ja by som potreboval trochu pomoct pri instalacii XP-cka... Na notebooku som mal od nova VHP, ale chcem radsej tam nahodit XP...ale pri instalacii mi nenajde ziaden disk...mohli by ste mi s tym pomoct? dufam ze som to dobre opisal
no ti mudri lenze on ma furt otravuje s tim kebi ma neotravoval tak sem ani nepisemshiro napísal:"dobri", "stim", "radi", "tim", "mislel"borisss napísal: a mne tu hovoris aby som sa naucil pravopis ked ani nevim co si tim mislel
Prikladov mas viac nez dost, ked nevies co tym myslim, tak s inteligenciou si uz musis pomoct sam.
No tak sa uc, ked sa jemu nechce a sprav to svojmu kamosovi ty, az budes vobec vediet co mas robit. Nik nebude za teba riesit tvoje problemy s tvojimi kamosmi, to uz musis zvladnut sam.borisss napísal: a mam sa odkeho ucit ale jemu sa nece robit taky stari komp ako ma a biva v krakovanoch
borisss napísal: hmm mam taky dojem ze si tam mal asi vistu ak ano tak ti to notebook nepotporuje xp iba vistu a7