premiestnenie zdroja
premiestnenie zdroja
no takze je mozne presunut zdroj zozadu bedne dopredu.konkretne bud miesto 2 5.25mechanik..alebo uplne dole miesto 8cm vetraka...nemyslim technicyk ..to nie je problem to sa vymera pripadne upravi..zaujma ma skor teplota a podobne veci..ci to nezhorsi nejako vyrazne prietok vzduchu...samozrejme na zdroji by sa otocil vetrak naopak aby nefukal ale nasaval
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ako mislim ze by sa to dalo celkom jednoducho premiestnit (samozrejme sa vyzaduje urcity stupen technickej zrucnosti)
- prudenie ak ho dobre vyriesis by sa mu nemalo nic stat
- ale inak v tom nejaky velky prinos nevidim, je to v celku zbitocne
T.
- prudenie ak ho dobre vyriesis by sa mu nemalo nic stat
- ale inak v tom nejaky velky prinos nevidim, je to v celku zbitocne
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
no a teplo zo zdroja ti bude fukat von predkom?alebo do skrine?len potom pocitaj,ze ked otocis vetrak v zdroji,bude ti fukat prach do zdroja a aj v skrini sa urcite zdvihne teplota,podla mna aspon o jeden dva stupne.a bude ti ten teply vzduch olizovat hd a fukat na grafiku...mna sa toto riesenie moc nepozdava.to uz radsej kvoli miestu bigtower...
- kremso
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Isty cas uz zdroj prehodeny mam. Dal som ho na spodok casu, je to sice tesne ale mestil sa tam. Vyrezal som z boku do bocnice 2 diery. Jednu pre privod a druhu pre odvod vzduchu zo zdroja. Zatial su bez ventilatorov, ale uz sa na tom pracuje. Cely case je v stole v takom tom drevenom boxe, medzi stenou a bocnicou je cca 3cm volne.
Teploty:
Zdroj +3°C
Northbridge +2°C
Zaroven s tym som ale menil aj chladic CPU, takze neviem co by to urobilo s teplotami, keby tam ostal ten stary.
Teploty:
Zdroj +3°C
Northbridge +2°C
Zaroven s tym som ale menil aj chladic CPU, takze neviem co by to urobilo s teplotami, keby tam ostal ten stary.
- kremso
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Júl, 2004, 14:00
Kable dociahli uplne v pohode, dokonca som este vsetky nepotrebne odstrihal a naletoval som tam konektory, takze ked ich budem niekedy potrebovat tak si ich tam pripnem. Vzadu, kde bol predtym vyfuk zo zdroja som si vyrobil kryt - plech + konektor na pripojenie kabla, zvnutra je na nom naletovany dalsi kabel ktorym taham stavu ku zdroju. (Ten konektor som mal zo stareho zdroja - je to presne opacny ako je koncovka kabla a kabel sa da kupit .)
K tomu zmyslu: zmysel to ma, pretoze v mojej malej som mal priamo nad chladicom cpu(asi 2cm) hned zdroj, a este k tomu som chcel dat hore ventilator na odfukovanie tepleho vzduchu, ktory by mi tam inak nevosiel.
K tomu zmyslu: zmysel to ma, pretoze v mojej malej som mal priamo nad chladicom cpu(asi 2cm) hned zdroj, a este k tomu som chcel dat hore ventilator na odfukovanie tepleho vzduchu, ktory by mi tam inak nevosiel.