Lenže problém nastal s prednými nasávacími fanmi. Nechce sa mi to tu vysvetlovať, bolo by to nadlho nakoľko to uchytenie je "Made in Home", ale proste môže tam byť už len jeden ventilátor a to ten dolný. Takže ma napadlo takéto riešenie, Na Intake by som dal Magmu z CPU a na CPU by som na Push-pull dal tie Noiseblockery. Myslíte žeby sa teplota zhoršila?
Dovolím si spomenúť že všetky fany mi fičia na 5V pokiaľ som na nete, keď hrám etc. tak nech si trošku užijú a pustím ich naplno, pretože hluk fanov prehluší zvuk hry či samotná pustená hudba.
Takže ako sa Vám pozdáva môj návrh? Rád uvítam nejaké nápady. Kľudne nejak pokombinujte všetko čo sa len dá.

K tomu nasávaniu, je vôbec intake potrebný? O koľko by sa mi zhoršila teplota keby som ho úplne vynechal? Ďalej, ak dám na CPU predsa len tie NB tak ako bude vnímať zadná Magma ten vzduch pokiaľ pôjde NB naplno a Magman a 5v, napríklad? Nepoškodí sa nejak motor Magmy?
Ešte som rozmýšľal aj nad tým, žeby som jeden Gelid Silent 9 dal dopredu na intake, druhý asi na poličku... A tie NB by som capol na Musasiho, len neviem ako by som ich tam narval, keď Musashi je sám o sebe malý pasív. Ako som už písal uvítam každý nápad. Ďakujem.