Firefox 3.5 final
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Firefox 3.5 final
ja teba nie,ty si sa zacal pytat na co mi je na tab mix plus, ktory je funkcnostou o par tried inde ako glassner nechaj tak
Najviac ma stve ako som uz spominal,ze sa mi zalozkovy priecinok zobrazuje takto
to podmenu zmizne, az ked dam prisposobit zobrazenie,co sa mi nechce po kazdom starte a restarte FF
takto to malo vypadat a vypadalo vo FF 3
Najviac ma stve ako som uz spominal,ze sa mi zalozkovy priecinok zobrazuje takto
to podmenu zmizne, az ked dam prisposobit zobrazenie,co sa mi nechce po kazdom starte a restarte FF
takto to malo vypadat a vypadalo vo FF 3
TMP je už zbytočný, užitočný bol v FF2, v 3/3,5 je už o ničom (a v podstate nič nové neprináša).
Ad záložky, rozšír si priestor a budeš to mať tak ako v FF3
Ad záložky, rozšír si priestor a budeš to mať tak ako v FF3
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hmm zbytocny..po prve to je len tvoj nazor a po druhe zbytocny je v podstate aj firefox,staci ti IE nie?ved naco si ho prisposobovat
Ako myslis rozsirit priestor?
Ako myslis rozsirit priestor?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Skusal som,aj medzeru aj vsetko mozne..proste to moj "genialny system zaloziek" nema rado
Zrýchlenie oproti starému necítim. Čo ma najviac štve že musím manuálne zapínať PPPOE. Nevytáča mi pripojenie neviem prečo.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
mne tiez, to sa mi na starom pacilo, ak na nieco prides, daj vediet.robour napísal:Zrýchlenie oproti starému necítim. Čo ma najviac štve že musím manuálne zapínať PPPOE. Nevytáča mi pripojenie neviem prečo.
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Uz ma to zacina... od vydania sa mi neaktualizoval ani jeden adds
to co mas za addony?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nie je ich vela a daju sa nahradit,ale ja nerad menim zabehane veci:) autocopy,tab mix plus,sage too,mouse gestures,auto hide,boss key..tieto mi nesli od zaciatku 3,5 a furt nic
edit:Štart Firefoxu 3.5 spomaľuje IE cache, ponúka sa riešenie
http://www.zive.sk/Bleskovky/Start-Fire ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
edit:Štart Firefoxu 3.5 spomaľuje IE cache, ponúka sa riešenie
http://www.zive.sk/Bleskovky/Start-Fire ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
Mám jeden fakt zaujímavý problém... odkedy mám 3.5ku mi ukazuje niektoré obrázky čierno-bielo
Prikladám screen, aby ste mi uverili (sám by som takému niečomu neveril)
Prikladám screen, aby ste mi uverili (sám by som takému niečomu neveril)
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vraciam sa spat na 3.0.11,neni mozne toto,aby po 2 tyzdnoch ziadny update addonov(zoznam vid vyssie)
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Ok ja nato prechadzam tez na starom pc, ked zapnem pc a prvy krat ked pustim ten novy firefox sa to hodinu pusta uz najnovsi IE 8 mam 8x pusteny aj viac mozno
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ulakursall :
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
A to mam jak debil stale mazat docasne subory? A aj tak to nieje nejak extra ale tak je no rychlejsie. Na starsich pc je ta mozzila start uplne na nic.