Ano, maju tam cinske shity red sun a tvmka. Sam ich kupujem, teda aspon tie ktore maju nejaky brief. Myslis ze ked si kupis repra k pc tak niesu z ciny a osadene TDA ckom ? Radsej teda kupim 10 cinakov za cenu 1 znackoveho stroja, predimenzujem a ekvalizerom doladim. Ked repro NAHODOU po case zhori vdaka shitoidnemu prevedeniu, vyhodim do kosa a osadim druhy.
Ludia co maju prachy si kupia celok od yamahy/ PA od LEMu, kto nie, skusa lacne alternativy. Hozdaj nebudem radit beymu za 150 eur a elektrovoice vyskac tiez za 150... a k tomu elektronkovy zosik v triede A
johny: niekto radšej mení čínsky šmejd, niekto radšej nemení britskú, nórsku alebo americkú kvalitu, ktorá okrem toho že viac vydrží navyše lepšie hrá a sú k nej dokonca aj parametre.
Šmejdy určite nestoja 10-krát menej ako značkový materiál, to si trošku prehnal, ak chceš rovnaký výkon, rozdiel v cene nie je ani dvojnásobný, a navyše napríklad pri QSC ti nehrozí že ti zhorí uprostred akcie... a kde ty v momente zoženieš nový? Rozmýšľaj trocha.
Nakoniec na tom že šetríš tak či tak prerobíš vďaka tomu čo vyhodíš za servis. Čínu ti navyše nikto servisovať nebude.
inak ten Hadex. mal som vypocitat ozvucnicu na woofer a parametre nikaj-nic iba doporuceny objem ozvucnice.
potom stredobas- tem mal TS parametre ale ked som ich hodil do WinISD tak z udavanej citlivost 99dB/W/m vzniklo zrazu 95dB/W/m
4dB/W/m hore dole.. co to je
Pane boze, nebudem sa s vami hadat, davam vam z velkej casti za pravdu, poziadavka bola aspon 200w pod 100 eur, navyse chce pouzit hotovu skatulu. Priznavam ze to prehanam ale myslim to viacmenej obrazne.
Znova k tej poziadavke: mlady pan chce nejaku tu bednicku na chatu, nie profi znackove audio s ktorymi za tyzden prejde 200km a odohra 5 akcii. Za tie prachy si lepsie veci nemoze dovolit, nevyslo by mu na zosik. Poondena stavebnica s tda7250 a MJEckami (300W max.) za 30 eur a zdroj dalsich 30.
Ano Tom, tie TS parametre su u lacnejsich reprach +- treba pocitat s rezervou a dimenzovat...
K tomu kde zohnam nahradnu cinu...spravim prototyp, zmeram, cely den skusam, ladim skatulu, menim koncaky, ak su dobre a oplati sa vyrabat, spravim ostre skatule, objednam repra navyse, a potom si dovolim niekomu dat link na one low end low cost cinaky s tym, ze su predimenzovane.
moje slova mi kazdy kritizuje, a pri testoch v kdejakom podniku sa mi kazdy smeje, ze to ma polovicny vykon. Ale vzdy uznaju, ze porovnavame znackove audio, a moje za stvrtinovu cenu.
Este k tomu win isd, sam som ho pouzival, vela bedni som nenavrhol, ale teoreticky navrh sa nikdy nezhodoval zo skutocnymi parametrami ani s osadenim od beymy, dexonu, eminence, zomaxu, tvm, a red sun teda uz vobec (vzhladom na cenu sa nedivim)