proces explorer .exe
proces explorer .exe
vie mi niekto poradit stale mi bezi proces explorer.exe (viem ze pre windows je potrebny)ale v 13 vlaknach a berie si cez 35 mega pamate a nechapem preco mam win xp a norton 360 verziu 2 ci je to antivirom ..neviem
Re: proces explorer .exe
U mna to iste (cez 30MB).
no ano, viac uzivatelov sa pri tomto myli... nie je to internet explorer ale windows explorer, preto ten proces nevypnes..
viem o aky proces ide len sa mi uz na iných instalackach tomto istom pc takto nechoval ze ma 13 poprocesov a ze si bere tolko pamate a moj Q6600 vytazi na 13 percent zatial pokial som mal vsetko pracovne vytazenie vypnute siel na jedno vlakno a mal tretinovu pamat a procak siel na nule pokial som nic nerobil ci to robi Sp3 alebo ten antivir to by som potreboval vediet co ho tak zamestnava
no a teraz ma zapnutu operu a flashget a teraz je zatazenie procesora na nule akurat pamat je obsadena na 530mb a tento proces ide tiez na nule a zabera 32mb v pamati ako nahle to vypnem ten flashget a operu tak je tam zas 13 percent a td
a čo keď sa tak nechoval? tak teraz sa tak chová, je na tom niečo zle? zamestnávaš ho ty, nič iné...
PS: podprocesy nemá určite (môže, ale na inú debatu), môže mať vlákna, môj má 31
PS: podprocesy nemá určite (môže, ale na inú debatu), môže mať vlákna, môj má 31
.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
omg, sa normalne cudujem ze v 21. storoci a dobe minimalne 2GB RAM v kazdom PC sa tu niekto ondi o 30MB RAMky...
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
asi to pisem zle tu vobec nejde o nejaku ramku tema bola proces explorer.exe je v sekcii programy a problemy s nimi problem alebo vysvetlenie som sa tu od teba "shiro" ..............nedozvedel ondit s ramkou sa sa mozes aj v 22 storoci doprajem ti...
chlape (neviem pohlavie, z nicku si to nedovolim urcit), lenze pytas sa nepodstatne veci, preco to robi? lebo robi, explorer je proces co pouziva windows na prehliadanie, nepaci sa? nech ti bezi len taskbar a pouzivaj total commander
.
takze ked nahodim tlacitkom Pc a neurobim vobec nic len otvorim spravcu uloh a je tam tento pre mna ZAHADNY JAV LEBO uz som nieco s Pc vyskusal a chcem nieco o tom vediet viac o Ludi co tomu rozumeju tak Ty mi tu píšeš...to co píšeš ,zaujímam sa o to preco lebo uz nejakych par rokov mam Pc a nestalo sa mi to ze by to takto slo v Pc ani NB kedze si moderator kludne tuto temu zmaz a kludne zmaz aj moj nick...a ak nevies nieco spravne urcit pouzi internet tam vyznam slova roasha najdes a ja tiez budem hladat dalej nieco o ........exe ale nie tu
Unika mi zmysel toho co chces dosiahnut. Uz ti tu valistar pisal link http://en.wikipedia.org/wiki/Explorer.exe" onclick="window.open(this.href);return false; kde mas napisane co je to explorer. Neviem co viac by si chcel. Inak kludne ho vypni. PC pojde aj bez neho...