A aj tak keď teraz nainštalujem čo len základnú ru ako základ inštalácie, tak sa síce nainštaluje, ale je nefunkčná. Nevyznačia sa mi ani ikonky, miesto toho tam má takú ikonu ako majú zložky, ktoré nejdú otvoriť v žiadnom programe. Povedal som si OK, nainštalujem datadisk a v tom je ten problém, hneĎ po inštalácií ide kontrolovať či je hra aktuálna a ani nič neopýta a do sekundy vypíše že sa to nepodarilo a musí ju PC odinštalovať a mne už ostáva dať iba OK a pozerať sa ako sa odinštalováva. Po tomto ostane v PC len základná hra, keď ju chcem klasicky odinštalovať nejde to, nereaguje ani cez ovládací panel, ani cez ikonu v inštalačne zlože a ani cez UniInstaller ktorý mám v Advanced System Care. PRoste nič, tak to zmažem, idem pozrieť do registrov a skoro ma zarazilo, obvykle čo sa tam ukladajú nejaké súbory, tak teraz tam nebol ani jeden. Registre ani nevedeli že vôbec bol TS2 nainštalovaný v PC. Neviete kde môže byť problém? Alebo možno fakt niečo v PC ostalo čo tomu bráni, ako by som mohol odstrániť z PC všetko nepotrebné? Advanced System Care aj CCleaner som skúšal. Ručne som to tam hľadal vyše hodiny a nič. Nechcem kvôli jednej hre preinštalovať celý operačný systém.

Ďakujem za pomoc.