(: pači nepači ?
Re: (: pači nepači ?
dôvod: vypnúť všetko osvetlenie a páči
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
no prave ze som to chcel aby to svietilo ale neva ...
hlinikovy decent s ultratichym chladenim..
najlepsie nejaky strednej velkosti.
tot moje zelanie
mna svetla nebavia.. aj na repro som zamaoval ledku. na powerled dal predradny odpor, aby tak ostro nesvietila.
btw: este by ma zaujimalo, na com ficis? aby som mal aj ja taku dobru naladu?
najlepsie nejaky strednej velkosti.
tot moje zelanie
mna svetla nebavia.. aj na repro som zamaoval ledku. na powerled dal predradny odpor, aby tak ostro nesvietila.
btw: este by ma zaujimalo, na com ficis? aby som mal aj ja taku dobru naladu?
drvená vegeta a orechová kôra
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
niektorym staci trosku slniecka a je to
- diZZy
- Čierna listina bazáru
ja viem ze mi tam chiba in farba kupim najblizsie červeny fan nech to trošku oživí
- diZZy
- Čierna listina bazáru
hh no tak stenu mam oranzovu tak to fakt bude ladit farbamy ehm
Tú UV katódu by som umiestnil tak aby ju nebolo vidieť, predsa ak sa nato pozrieš , ako sedíš za pc tak ti to musí ťahať oči.. Daj ju tak aby ju nebolo cez plexi vidieť, bude to lepšie.. Inak celkom v pohode. Tiež som si niekedy rád takto osvetloval PC, ale dnes mi ide hlavne o tichosť, prípadne nejaké decentné osvetlenie, ktoré skrinku skrášluje a nerobí z nej nočnú lampu Ale inak máš to v pohode
- diZZy
- Čierna listina bazáru
hehe dakujem lenže ked tú katódu skovám tak potom nesvietia tie zelene fany ešte nebol čas ale ked bude tak ju nejak skovám
volakedy sa mi pacilo nieco taketo ale toto je na mna privela, teraz skor dam prednost niecomu serioznemu pekne spravenemu. Mne svieti GPU a to mi uz niekedy ide paradne na nervy
co ja ti viem... na mna moc farieb...
Ale no tak::::::: Budem prvý čo napíše páči.... Som už síce starý pes (podla mňa a môjho okolia),ale tieto vysvietené farby ma ešte stále bavia...No aj keď ja skôr riešim svoju case do jednej farby,ale ono je to v podstate jedno,tie reakcie keď niekto príde večer a vypáli mu zrak ma bavia . Väčšina známych má PC z Tesca atd ,takže nechápu čo som za blázna....
Na YouTube mám nejaké to video,takže spadám do tzv. kategórie KOLOTOČÁR.....
Na YouTube mám nejaké to video,takže spadám do tzv. kategórie KOLOTOČÁR.....
MY AMD PC : Phenom II X4 955 BE C3@3,8GHz + Tt SpinQ , Asus ATi Radeon 5870@950/1300MHz + Prolimatech MK-13 (4x Enermax T.B.Silence) + Thermalright VRM R5 ,Crucial M4 64GB , ASUS M5A97 R2.0, Kingston 4x4GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition , Enermax Pro82+ 525W , Samsung T220 LCD , Thermaltake V9 , Logitech X-530 , Razer Salmosa + Goliathus Omega Control , Xbox 360 Controller USB .......
MultiMediaPlayer : ICY BOX IB-MP304S-B + HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F3 1TB...
My Phone : Samsung Omnia II 8GB
MultiMediaPlayer : ICY BOX IB-MP304S-B + HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F3 1TB...
My Phone : Samsung Omnia II 8GB
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Mňe sa to tiež páči.Len niekde schovaj tu UV a bude to v pohodičke.
- kore
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 12. Feb, 2009, 16:19
Pekne .
Ale. Ten neon skryt. Tie flexovacie kable mas z tichepc?
Ale. Ten neon skryt. Tie flexovacie kable mas z tichepc?
ASUS MAXIMUS III GENE . INTEL® Core™ i3 540, 3007.0MHz@4600.0 MHz (200.00 * 23) 1,305V, 32nm, IGP OFF, Noctua NH-D14 . Corsair 2GB DDR3 1333@1565MHz CL10-8-8-20 TWINX XMS3 1,6V. MSI N9800GTX+ 2300/760, AC Accelero S1 rev.2 . WD3200AAKS CaviarBlue 320GB . Corsair HX520 . COOLERMASTER CM692 II Advanced . Windows 7 x86 . SteelSeries Kinzu with SteelPad QcK+