Zdravim, mam mensi problem s mojim hlodavcom, konkretne s polling rate. 1000 Hz funguje v pohode, ale ked zmenim na 500 Hz (zrejme aj na 125, neskusal som), myska (resp. driver) sa ako keby resetne. To znamena, ze funkcie priradene na tlacitka nefunguju, on the fly senzitivita nejde, resetne sa na povodnych 10, so softom sa takisto nic neda robit, jedine co ide je lave a prave tlacitko a senzor. Driver 1.10, Firmware 1.91, tam ale problem neni, pretoze na predsolom windowse (reinstaloval som) mi to slo v pohode. Neviem co to moze sposobovat. Programy mam tie iste ako pred tym, nemyslim ze je to kvoli nim. Fakt som z toho debil

, ono by to az tak nevadilo, ale v niektorych hrach mi to poriadne nefunguje na 1000 Hz (napr. v Battlefield 2 to dost blbne, ked robim rychlejsie pohyby, hlavne ked kruzim tak sa mys pohybuje tak trhane a nema spravne pohyby, to moze byt sposobene ze PC nestiha aj ked nemam take zle, v kazdom pripade na 500 Hz mi to islo v pohode) a ked uz nie kvoli hram tak kvoli spravnej funkcnosti mysky za 1800 korun

. Dik za rady.