Dobrý deň,
Naskytol sa problém ktorý potrebujem vyriešiť. Po nainštalovaní Windows XP Pro, mi hneď pri prvom štarte vyhodí hlášku že systém sa musí aktivovať, to by nebol problém aj keď je to podozrivé, ale ak chcem aktivovať cez telefón nevygeneruje mi Installation ID. Vie mi niekto poradiť ako by som to mal vyriešiť alebo čo to môže spôsobovať? Myslím že HW by to nemal spôsobovať, pretože doska má podporu XP, doska v PC GIGABYTE GA-G31M-ES2C.
Vopred ďakujem za každú radu!
Problém s aktiváciou Windows XP
- virus64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 16:25
Re: Problém s aktiváciou Windows XP
Pri inštalácii si zadával product key?
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Cez internet si aktivovat neskusal ? Odkial mas ten Windows ? Bol uz na inom pocitaci instalovany ? Aka verzia (presny nazov) to je ?
pri výmene nejakého komponentu systém žiada aktiváciu. je to bežná vec.
máš 2 možnosti.
1. aktivuješ to cez internet, pár klikov a je po všetkom.
2. aktivuješ to cez telefón. vyberieš si krajinu, systém ti vygeneruje siahodlhý kód, ten nadiktuješ operátorke na linke, ktorej číslo ti systém poskytne, ona ti naspäť nadiktuje iný siahodlhý kód a vybavené.
máš 2 možnosti.
1. aktivuješ to cez internet, pár klikov a je po všetkom.
2. aktivuješ to cez telefón. vyberieš si krajinu, systém ti vygeneruje siahodlhý kód, ten nadiktuješ operátorke na linke, ktorej číslo ti systém poskytne, ona ti naspäť nadiktuje iný siahodlhý kód a vybavené.