Warcraft3 TFT DOTA
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
Re: Warcraft3 TFT DOTA
no skusil normlane v hre napisat maxfps 300 a nic stale mam full 59.9 60 co som na nete cital, ze to je aj podla monitora Hz, tam nektory maju ovela lepsi pc nez ja a maju tiez 60fps max hru hram na 1680x1050 60Hertz monitor. A co sa tyka PC mam *GOSU*
Takze naozaj nechapem preco take fps. Kamarat co ma slabsi pc nez ja ale ma o trochu rychlejsie ramky ma o 3fps viac nechapem
A sry ze som nezalozil novu temu.
Takze naozaj nechapem preco take fps. Kamarat co ma slabsi pc nez ja ale ma o trochu rychlejsie ramky ma o 3fps viac nechapem
A sry ze som nezalozil novu temu.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
A takto vypnut vertikalnu synchronizaciu....
Za druhe nerozumiem naco ti je pri strategii viac ako 60fps.
Za druhe nerozumiem naco ti je pri strategii viac ako 60fps.
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tu nejde o FPS, ale o ine veci .... Takze zbytocne sa trapis pri tom
leaver!
ale ta hra pred tym bola fajnucka, .. co uz .. nemal si mi brat enigmu - druhykrat tam radsej hodim sloh typu "mily pani a damy, moje rozhodnutie pada na vyber enigmy" .. tak uz to snad kazdy pochopi :p
ale ta hra pred tym bola fajnucka, .. co uz .. nemal si mi brat enigmu - druhykrat tam radsej hodim sloh typu "mily pani a damy, moje rozhodnutie pada na vyber enigmy" .. tak uz to snad kazdy pochopi :p
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Nemalo to cenu, uz sa mi ajtak nechcelo....NuSuey napísal:leaver!
Zacalo to feedom venoma no.... dal triplekill hned nazaciatku a potom mal 8-0 v 20 minute. A strasne nas gangovali.
2 : pisal si "enigma alebo puck" - to som pochopil ako ked hrac pise ostatnym co maju brat aby mali dobry pick, alebo ze ty sa rozhodujes.... potom si pisal "bude enig" - to som chapal s casti ako otazku "bude enigma?" ze ci ju niekto zobere...
nabuduce sa vyjadri a povec aspon "ja enigma"
hej hej chlape, ved ja ta aj chapem.. ale pri tejto hre som uz bol mrte unaveny, nakoniec som zalahol o 22hej do postele, lebo nejaky som z rannych smien tento tyzden totalne vystaveny.. (o 4:40 musim vstavat)
ale predoslu hru sme hrali krasne ved som ani nestihol prist po radiator a uz bol koniec hry :p
ale predoslu hru sme hrali krasne ved som ani nestihol prist po radiator a uz bol koniec hry :p
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
no co baby nejako sa to rozpadlo...
- Jeremi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 02. Jún, 2006, 02:00
ja som teraz zacal hravat na garene ked chcete moze sa niekto pridat
Lenovo ThinkPad T420s
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
Intel Core i7, 8GB RAM, 128 GB Samsung SSD, nVidia Quadro
ja som na Xpame skoro kazdy den, vacsinou vecer takze ked niekto chcete hrat tak mam nick skwedro.
ja uz som dotu prestal hravat.. teraz hram uz len HoN
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
skoda noNuSuey napísal:ja uz som dotu prestal hravat.. teraz hram uz len HoN
Ja som verny DotE
btw nemate nejake info ohladom blizzardu a battle (eurobattle) netu? niekto na ACKU(CZSK) vravel ze to ma byt spoplatnene ale neverim tomu.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ak by spoplatnili xpam, tak to by som sa nasmial dobre
Never tomu, pretoze na Garene sa bude hrat stale a nehrozi, aby sa za to platilo.
Never tomu, pretoze na Garene sa bude hrat stale a nehrozi, aby sa za to platilo.
- Ulakursall
- Používateľ
garena nebude nikdy platena
ani eurobattle.net nebude spoplatneny... cele to ako idea vzniklo ako alternativna k oficialnemu, 85% hracov by si nekupila acc aj keby stal par €, uz len z principu.
btw hram na eurobattle skoro kazdy den, mohli by sme dat nejku pc.sk hru znovu nie? idealne aspon 3v3
btw hram na eurobattle skoro kazdy den, mohli by sme dat nejku pc.sk hru znovu nie? idealne aspon 3v3
- Ulakursall
- Používateľ
inak toto je ako keby warez kluci preco si to nekupite orig? Sak to uz stoji par ecok