Nezname položky biosu
- QlimaxXx
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 13:59
Nezname položky biosu
Neviete nahodou niekto čo znamenaju tie položky čo som označil červenou na screene ? Ak by niekto vedel tak by som rad uvital nejake info
- virus64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 16:25
Re: Nezname položky biosu
S týmto sa taktuje procesor, zvyšuje FSB ......
ak sa v tom poriadne nevyznáš, radšej tam nebabri, mohlo by to zle skončiť
ak sa v tom poriadne nevyznáš, radšej tam nebabri, mohlo by to zle skončiť
- QlimaxXx
- Nový používateľ
Po prve : taktovanie procesora a zvyšovanie či už FSB alebo Ram je v uplne inej časti mojho biosu neviem odkedy by sa taktoval procesor voltami
Po druhe : ja sa v tom až dost dobre vyznam a ako vidim ty asi nie ked na napetia v biose zarveš že je to taktovanie už len pri zakladnej veličine hz (herzt) je zname že sa jedna o frekvenciu a ne napätie či už ram alebo cpu...
a po tretie : ja som sa nepytal že načo služia všetky položky ale načo služia položky označene červenou farbou lebo je asi každemu jasne že napr CPU Voltage Control služi či už na pridavanie alebo uberanie napatia na jadre procesora ja som sa pytal na tamtie oznacene polozky lebo som sa s nimi este nikde nestretol a to som taktoval pred piatimi rokmi mojho stareho celerona
Po druhe : ja sa v tom až dost dobre vyznam a ako vidim ty asi nie ked na napetia v biose zarveš že je to taktovanie už len pri zakladnej veličine hz (herzt) je zname že sa jedna o frekvenciu a ne napätie či už ram alebo cpu...
a po tretie : ja som sa nepytal že načo služia všetky položky ale načo služia položky označene červenou farbou lebo je asi každemu jasne že napr CPU Voltage Control služi či už na pridavanie alebo uberanie napatia na jadre procesora ja som sa pytal na tamtie oznacene polozky lebo som sa s nimi este nikde nestretol a to som taktoval pred piatimi rokmi mojho stareho celerona
- virus64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 16:25
ja sa t taktovaní moc nevyznám, to je pravda, ale niekde som čítal že pri taktovaní treba zvýšiť aj napätie.
- QlimaxXx
- Nový používateľ
No vidis tak už si o nieco mudrejši ved človek sa uči z vlastnych chyb a pri taktovani to plati dvojnasobne...niekto kto by mi vedel podrobnejšie vysvetlit moje nezname položky ?
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Poprosim, aby uzivatel virus64 neradil, ked nevie. A hlavne v pretaktovani. Lebo zlymi radami mozes este viac pokazit, dokonca niekomu "znicit" HW
A zakladatelovi temy tu najdes vsetko http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 34&t=45710
A zakladatelovi temy tu najdes vsetko http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 34&t=45710
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať