zdravim .. chcel by som vediet aky monitor je dobry (ktory nepiska:D atd.). Napiste sem aky typ monitoru pouzivate a ako ste s nim spokojny
podla tohoto prieskumu si budem kupovat monitor, lebo moja "NE"širokouhla LCD LG 19palcova obrazovka mi je uz primalá
a myslim si ze to pomoze aj ostatym ked si budu hladat lepsi monitor
moj : LG L1980Q Flatron Slim 19
skusenosti: Po rokoch , po tisickach hodin v zapatom stave je plne funkcny , nepiska, jedine co som nedavno spozoroval v lavo hore jeden pixel vypadava ale ked sa zatlaci uz je v pohode .Nato ze ho v kuse pouzivam od 23.5.2007 (6138hodin) sa mi zda v dobrom stave. Este je dole trosku vysuchany od klavesnice ale to na obraze nic nemeni. . Najblizsom case sa meni ze vacsi.
Aký monitor pouzivate?
Aký monitor pouzivate?
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Aký monitor pouzivate?
1. : iiyama ProLite E431s - TFT, black, 17"
skusenosti : stale sa drzi, ma okolo tych 4 rokov, nepiska, nezohrieva sa, ma prijemny nerusivy design, avsak je dost malo polohovatelny, reproduktory (tusim 1,5W na jeden) odisli asi po 2 rokoch, ale nastastie ich vobec nepouzivam.
2 : Samsung T220 - TFT, 22", 16:10
skusenosti : dobre "podanie" obrazu, zohrieva sa primerane podla casu kolko je zapnuty, celkom pekny design (to je dost subjektivne), dotykove tlacitko na zapinanie monitora, dobry kontrast, podanie farieb. K zaporom - malo ergonomicky, polohovatelny, osd tlacitka naboku, ale nevyuzivam ich casto a posledna vec co mi vadi, je trosku dlhsie trvanie zapnutia monitora (tj. stlacenie tlacitka, najskor zobrazenie signalu v pravo-hore, potom blikne este logo samsung na celej obrazovke, az potom sa zapne, ale nie je to az take tragicke, trva to o kusok dlhsie ako u 1. monitoru)
skusenosti : stale sa drzi, ma okolo tych 4 rokov, nepiska, nezohrieva sa, ma prijemny nerusivy design, avsak je dost malo polohovatelny, reproduktory (tusim 1,5W na jeden) odisli asi po 2 rokoch, ale nastastie ich vobec nepouzivam.
2 : Samsung T220 - TFT, 22", 16:10
skusenosti : dobre "podanie" obrazu, zohrieva sa primerane podla casu kolko je zapnuty, celkom pekny design (to je dost subjektivne), dotykove tlacitko na zapinanie monitora, dobry kontrast, podanie farieb. K zaporom - malo ergonomicky, polohovatelny, osd tlacitka naboku, ale nevyuzivam ich casto a posledna vec co mi vadi, je trosku dlhsie trvanie zapnutia monitora (tj. stlacenie tlacitka, najskor zobrazenie signalu v pravo-hore, potom blikne este logo samsung na celej obrazovke, az potom sa zapne, ale nie je to az take tragicke, trva to o kusok dlhsie ako u 1. monitoru)
Spoiler: ukázať