frcko73 napísal:inak ako tak nad tym rozmyslam,nemozem stale prist na vyuzitie toho 30mbps net-u s prihliadnutim na kupu noveho routeru.Zjednoddusene:oplati sa vrazit prachy do tohoto routeru?Je nejake rozumne vyuzitie 30mbps netu oproti teraz pouzivanemu 20mbps?Hm.....Hamletovska otazka....
tak naco si si ho daval??? resp tak si zniz program, aspon budes menej platit
toto som riesil s tou tetou tam v centre a za znizenie rychlosti odomna chcela pokutu 2000sk...mal som 20mbps a chcel som znizit na 15,ale teta povedala:EE,ak chcete znizit rychlost,tak zaplatite 66€...ale ja jej hovorim,ze prechadzam zo starej akcie na novu.Tak aka pokuta?Ukazala mi tarifu a tam to bolo cierne na bielom,....ale toto uz je OT......
frcko73 napísal:toto som riesil s tou tetou tam v centre a za znizenie rychlosti odomna chcela pokutu 2000sk...mal som 20mbps a chcel som znizit na 15,ale teta povedala:EE,ak chcete znizit rychlost,tak zaplatite 66€...ale ja jej hovorim,ze prechadzam zo starej akcie na novu.Tak aka pokuta?Ukazala mi tarifu a tam to bolo cierne na bielom,....ale toto uz je OT......
no pekne pekne a divne lebo ked sa nanovo podpises na 2 roky, tak by nemal byt problem ale bohvieako to maju "osetrene".
Presne tak to su maximalne rychlosti, ktore sa daju dosiahnut a na takom routeri je 20Mb/s krasny vysledok, ale evidentne to v jeho okoli nie je zarusene. Keby si chcel vacsie rychlosti n-kovy router a klient, ale ako pisu to je zbytocnost. Inak WPA2 sifrovanie nezabera vela z pasma, mam odskusane s a bez a rychlosti takmer rovnake, pravdepodobne to zavisi aj od vypoctovej sily routera a wifi karty.
matopd chcel povedať, že reálna rýchlosť nikdy nedosiahne úroveň teoretickej. Nemusí to pomôcť, ale ak máš len g-čkové zariadenia, mohol by router prepnúť len na g. http://192.168.0.1/wlape.htm" onclick="window.open(this.href);return false; - Wireless Mode - 11g only