D1300 pracuje v starej QDI KinetiZ v pohode.
Po kupe MSI KT6V som PC nerozchodil,a zistil som ze mi nejde ani v
Asrocku K7VT4 4x ,ani ani DFI NFll UI.Nechapem to lebo A800
mi v nich ide. Prosim o nejake rady.Dik.
Duron 1300 mi nefunguje v novych MB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 17. Máj, 2008, 13:40
-
- Používateľ
-
- Používateľ
hm
aka to je doska KT4V ? alebo aky model s chipsetom KT 600.
Na doskach od Gigabyte a MSI tie jumpre su, odskusane na modeloch Gigabyte KT600 a MSI nforce 2, KT 600. U inych vyrobcov neviem ... mozno to fakt vsade neplati.
Na doskach od Gigabyte a MSI tie jumpre su, odskusane na modeloch Gigabyte KT600 a MSI nforce 2, KT 600. U inych vyrobcov neviem ... mozno to fakt vsade neplati.
-
- Používateľ
no
tu sa jedna o jadro Morgan a tie vsetky dosky oficialne podporuju ... aj tie najnovsie.
1. na doske kde jumper je (iba na tych, kde naozaj je:) treba nastavit polohu na 100Mhz FSB pripadne safe mode, nie na auto.
2. na doske, kde ten jumper nieje sa to da rozbehat tak, ze tam das akykolvek iny procesor na ktorom potom nastavis 100Mhz FSB a ulozis, vymenis proca a ked uz ani potom to nepojde, tak som z toho blb
1. na doske kde jumper je (iba na tych, kde naozaj je:) treba nastavit polohu na 100Mhz FSB pripadne safe mode, nie na auto.
2. na doske, kde ten jumper nieje sa to da rozbehat tak, ze tam das akykolvek iny procesor na ktorom potom nastavis 100Mhz FSB a ulozis, vymenis proca a ked uz ani potom to nepojde, tak som z toho blb