Caute !
Mam taky cudny problem mne osobne smiesny ale newiem cim to je este sa mi to nikdy nestalo / nevsimol som si to :
Ked stisim repraky naminimum [nevipnem ich len stisim] tak slabucko je pocut vnich nejake radio ... Nejake zahranicne lebo reklamy rozpravaju po anglicky a hraju tam nejake pesnicky ...
Prosim VAZNE sa mi to deje cim to je lebo ma to moooc zaujim
Problem s reprakmi
Problem s reprakmi
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- virus64
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Júl, 2009, 16:25
Re: Problem s reprakmi
repraky budu asi "made in china" mne to robil starý zosilnovač vymontovaný z telky ked som mal dlhý kábel na vstup.
aj ja s tým mám bohaté skúsenosti, čím tichšie dáš tým hlasnejšie to hrá...no celkovo dosť ticho.
paradoxne mi to robilo na 5.1 zostave logitech x-530
tipujem že majú nedostatočne tienený/odrušený kábel, ktorý potom funguje ako anténa.
paradoxne mi to robilo na 5.1 zostave logitech x-530
tipujem že majú nedostatočne tienený/odrušený kábel, ktorý potom funguje ako anténa.
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
made in china
su to stare repraky taku znacku uz ani v obchodch som nenasiel ... a este sa mi snimi stava aj to ze ked mam pustene repraky a zapnem lampu co mam na stole tak praaask a repraky prestanu ist a nedaju sa nijak zapat nepomoze ani vypat zapat ... musim vypat lampu :D:D ale ked zapnem lampu a potom repraky tak secko ide ...
este troska predlzim kabel a budem odpocuvat FBI
su to stare repraky taku znacku uz ani v obchodch som nenasiel ... a este sa mi snimi stava aj to ze ked mam pustene repraky a zapnem lampu co mam na stole tak praaask a repraky prestanu ist a nedaju sa nijak zapat nepomoze ani vypat zapat ... musim vypat lampu :D:D ale ked zapnem lampu a potom repraky tak secko ide ...
este troska predlzim kabel a budem odpocuvat FBI
Da sa to odfiltrovat. Bolo by dobre keby si zistil na akej frekvencii je to radio
ozaj a este som si spomenul ked si raz sestra pisala cez icq s kamaratkou tak sme ju v reprakoch tichucko poculi aj ako jej chodia spravy ale len si pisali nebolo nadviazane spojenie ...
moj vlastnorucne skladany zosik s tda2050.. minule som dal tak potichu a tiez som pocul nejake eng. radio..
uz to nerobi.. fakt neviem co sa mohlo stat..
uz to nerobi.. fakt neviem co sa mohlo stat..