no tak takto nejak si predstavujem hru z divokeho zapadu
vlastne takto si predstavujem strielacku plna zabavy kopy minihier peknou grafikou a absolutne ziadnymi bugami
jedine co zamrzi su v niektorych pasazach sapwnujuci sa nepriatelia odnikial proste tam odarzu su
super moznost vybrat si hrat za RAYa alebo thomasa skusal som thomasa ale nejako som mu nedosiel na chut
kadencia slaba a snipit sa da aj s ostrelovackou vrhacie noze tiez nic moc zato ray s dvoma koltami je ucineny stroj na zabijanie
ultimatne su suboje jeden na jedneho ktore vacsinou zakoncuju jednotlive kapitoly
minimalne loadovacie casy a po zabiti clovek necaka ale ho jednoducho z checkpointu hra prakticky okmazite pusti spat do hry
vybornu atmosferu podtrhuje dabing obcoch hrdinou RAYove hlasky
pribeh je strhujuci a najme v poslednej kapitole takmer filmovy (az som mal husiu kozu)
jedine co by som hre vytkol je asi tak spawnujuci sa nepriatelia,rozdelenie zbrani(kvality) podla farby a snad to mohlo byt dlhsie(na normale 6,5hodiny) odporucam fakt pecka pre mna 9.5/10
PS: pekna dejova nadveznost, prvy diel(ktory som nehral) sa odohrava 20 rokov po druhom nebudem prezradzat v com nadvezuje