Caute,
priatelka ma problem s PC a kedze sa k nemu momentalne nemozem dostat tak jedine co mam je jej popis problemu...
Znicoho nic jej prestane reagovat pc na klikanie mysou ale kurzor sa hybe dalej. Nemoze spustit ziadny program, klikat na ikony etc... Po par sekundach sa vypne monitor a pc nereaguje takze pomaha len restart.
Budem naozaj vdacny ked mi niekto poradi co s tym
Crash pc kazdych 20 minut
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
Re: Crash pc kazdych 20 minut
mal som tiež taký problém a vyriešil som ho s reinsal windowsu .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Tiez si myslim ze to bude softwerom, konkretne Windowsom. A myslim ze nema ani zabespecenie Windowsu. Nech skusi najprv skenovat s AV, alebo obnovit system cez windows backup. Posledna moznost je but opravit Windows cez instalacne CD, alebo reinstalacia.
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
j myslím , že bude treba reinstal a najnovší service pack
Ten pc som pred tyzdnom formatoval a daval som fresh instalacku windowsu ktora mne funguje uz neviem ako dlho
Ale kedze to nemoze byt hardwarom tak tiez predpokladam ze nejaka systemova chyba alebo mozno nieco s diskom...
Ale kedze to nemoze byt hardwarom tak tiez predpokladam ze nejaka systemova chyba alebo mozno nieco s diskom...
- diZZy
- Čierna listina bazáru
ak to pred reinstalom winu nerobilo tak si spravil chibu niekde v inštalácii.
-
- Pokročilý používateľ
pri PC nikdy nevies co to moze byt. My ti mozme povedat co si myslime a co byva najcastejsi problem pri takych problemoch.
existuje vela pricin, ze by sa o tom dali pisat romany. Skus nieco ty, pozri jej do PC, ci tam nema vela prachu, kable skontrolovat, ci nieco nesmrdi spaleninou...
Zacni s takymi drobnymi ukonmi ako skontrolovat nastavenia Windowsu, BIOSu, kontrola proti virusom a trojanom... pohladat nove ovladace, skontrolovat teploty, pripadne zatazove testy s OCCT . Chapes?
Ja som sa tak naucil opravovat moje PC a uz od kedy mam moje vlastne PC, nemal som ziadny problem s ktorym by som si nevedel rady
existuje vela pricin, ze by sa o tom dali pisat romany. Skus nieco ty, pozri jej do PC, ci tam nema vela prachu, kable skontrolovat, ci nieco nesmrdi spaleninou...
Zacni s takymi drobnymi ukonmi ako skontrolovat nastavenia Windowsu, BIOSu, kontrola proti virusom a trojanom... pohladat nove ovladace, skontrolovat teploty, pripadne zatazove testy s OCCT . Chapes?
Ja som sa tak naucil opravovat moje PC a uz od kedy mam moje vlastne PC, nemal som ziadny problem s ktorym by som si nevedel rady
- diZZy
- Čierna listina bazáru
dla mna by mal v prvom rade skúsiť opetovne preinštalovať win ... a ked to bude robiť nadalej tak hladať chybu niekde inde .
-
- Pokročilý používateľ
to si povedal asi takto najprv idem píliť jabloň a potom oberem jablkádiZZy napísal:dla mna by mal v prvom rade skúsiť opetovne preinštalovať win ... a ked to bude robiť nadalej tak hladať chybu niekde inde .
Čo ak neni v tom problém, a taka reinštalacia a inštalacia, kopírovanie zaberie vela hodin. Skor kuknem take veci co mi nezoberu vela casu
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
moze tam byt vela pricin
-rozbity system
-virus
-prehrievanie HW
-chybny HW
-chybajuce,zle ovladace
-chyba v biose..t.j.skusit nahrat nejaky iny..novsi