Duke Nukem: Forever
- DiwaSwina
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Re: Duke Nukem: Forever
preboha po dlhej dobe som navstivil pretaktovanie.sk a taketo spravy mam v pamati prvy screen (ujko so somarom) asi tak 10 rokov dozadu v score a NEVERIM ze ho niekedy vydaju
Duke Nukem Forever pravdepodobne odkupilo Valve, viac sa dozvieme uz 18.6.2010 na E3...v kazdom pripade minimalne dva fakty tomu napovedaju - PRVY: http://img341.imageshack.us/i/12759421207632.png/ je to obrazok ktory sa na chvilu objavil na strankach Valve a potom ho odiatl odstranily. DRUHY: v novom skane z guinesovej knihy rekordov sa ako najdlhsie vyvijana hra uvadza Duke Nukem Forever a ako vlastnik znacky VALVE , nie 3D Realms.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ak je to tak, neviem ci sa mam tesit alebo ako Valve nebude vediet zachytit atmosferu Duka z prvych hier a Manhattan Projectu. A urcite bude na Source Engine, ovela radsej by som ho videl na UE3. Inak ten obrazok unikol mojej pozornosti, vdaka za post.
Spoiler: ukázať
no ja osobne by som uvital, keby to dokoncili chlapici od 3D Realms na U3 engine a kedze uz vyzera, ze vztahy s Take Two sa mierne zohrievaju, resp.: http://ve3d.ign.com/articles/news/55304 ... er-Lawsuit , tak by to hadam mohlo byt realne...lebo verim, ze novy Source engine by bola pecka, ale nechce sa mi cakat "forever" na hru, ktora to ma este aj v nazve ...inak Valve uz udajne to velke E3 prekvapko zrusilo, tak som zvedavy ci sa vôbec nieco dozvieme...
no parada, konecne sa to niekam pohlo...udajne to vychadza 11. aprila 2011...hlavne sa mi paci ze to dostal gearbox a ty maju s Unreal enginom skusenosti od Borderlands cize verim, ze secko dobre dopadne a na buduci rok sa Duke konecne vrati po rokoch na monitor môjho PC
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No ty si tie avatary asi menis podla toho, co hras
Pokial to nebude mat Build-editor, tak to nekupujem ani keby co bolo Vyzera to ale postavene na UE3, takze oprasim svoje skusenosti s enginom a spravim par SP map ako v mladosti pre Duka
Pokial to nebude mat Build-editor, tak to nekupujem ani keby co bolo Vyzera to ale postavene na UE3, takze oprasim svoje skusenosti s enginom a spravim par SP map ako v mladosti pre Duka
...presne ...alebo podla toho co ma akurat zaujmeicefire napísal:No ty si tie avatary asi menis podla toho, co hras
jj, sú to čisté perlycrux2005 napísal:jedine na čo sa teším sú Dukové hlášky
Your ass, your face, what´s the difference..
zeby predsa ?
http://blog.gcshop.ch/pebble/2009/05/09 ... 56583.html
Naposledy upravil/-a Pietro sk v Ne 23. Jan, 2011, 15:37, upravené celkom 1 krát.
Come get some! ... Wanna dance baby?!....
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438