Zdravim, mam taky problem s MB pred casom som otvorim bednu s ked som spustil hru tak na doske nieco zacalo bzucat mam pocit ze to boli kondiky ale niesom si tym celkom isty ale HDD ani CPU to neni, pred casom sa mi stalo ze som mal dlhsie zapnutu hru a comp sa mi sam odseba restartoval a co som si vsimol aj chipset sa dost hreje.Za kazdu radu budem vdacny.
obr. : http://www.ps.com.pl/module/sklep/ga/12 ... 122390.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Gigabyte G33m DS2R
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: Gigabyte G33m DS2R
môžu pískať cievky, máš tam aj grafickú kartu do pcie slotu? nemôže to byť zdroj? aký máš zdroj?
- Sparco12
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Nov, 2007, 08:00
no prave ze som si neni isty co piska teda bzuci..ano graf. mam v PCI-e slote zdroj asi nie a je to nejaky no name 450w tie zvuky skor isli od chipsetu
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
hm no nevedel som ze integrace piskaju ci bzucia (ked to teda ide od chipsetu)
to budu urcite cievky ked to bzuci
to budu urcite cievky ked to bzuci
- Sparco12
- Nový používateľ
a kde su tie cievky?...no ja do toho moc nevidim tak sa pytam a ani sa nechcem hadat lebo sam neviem..da sa stym nieco robit alebo len novu dosku kupit?
- Tom2871989
- Používateľ
bzuci to velmi ako nemalo by to robit ale neni to nejaka zavada pokial to neni velmi hlasne alebo sa to nestupnuje
na strednej ked sme merali a boli tam potrebne cievky tak bzucali stale (tie boli na 230V) no ked sa do nich dalo zelezne jadro tak uz len nebzucali ale vybrovali a poskakovali po stole
takze ak to neni velmi hlasne alebo sa to nestupnuje nemalo by to vadit ak sa to bude zhorsovat tak potom by som uvazoval o vymene dosky
na strednej ked sme merali a boli tam potrebne cievky tak bzucali stale (tie boli na 230V) no ked sa do nich dalo zelezne jadro tak uz len nebzucali ale vybrovali a poskakovali po stole
takze ak to neni velmi hlasne alebo sa to nestupnuje nemalo by to vadit ak sa to bude zhorsovat tak potom by som uvazoval o vymene dosky
- Sparco12
- Nový používateľ
Aha, no v tychto su kovove jadra a bzuci to aj tak a pri otvorenej bedni je to dost dobre pocut tak neviem
- Tom2871989
- Používateľ
no a ako vies ze su v nich kovove jadra vies kde su tie cievky inak ako je to "dost dobre pocut" inak k tym jadram som napisal ze ked tam bolo aj zelezne jadro tak nie len bzucali ale aj vybrovali
ak je to velmi zle tak vymen dosku lebo pochybujem ze to nejak opravis ale over si to velmi pozorne ci to je naozaj doska lebo by to mohol byt aj zdroj alebo graficka popripade ak mas nejakeho kamarata co sa rozumie do elektriky nech ti poradi a pozre sa na to lebo takto na dialku sa neda povedat presne kedze neviem odkial to ide a ako velmi to bzuci (ti to sice napises ale to neni ako keby som tam)
ak je to velmi zle tak vymen dosku lebo pochybujem ze to nejak opravis ale over si to velmi pozorne ci to je naozaj doska lebo by to mohol byt aj zdroj alebo graficka popripade ak mas nejakeho kamarata co sa rozumie do elektriky nech ti poradi a pozre sa na to lebo takto na dialku sa neda povedat presne kedze neviem odkial to ide a ako velmi to bzuci (ti to sice napises ale to neni ako keby som tam)
Cievky to určite nebudú, keď sú zaliate.
- Tom2871989
- Používateľ
ale ked to bzuci tak to su cievky
inak ked je nieco zaliate nemoze to vydavat zvuk
inak ked je nieco zaliate nemoze to vydavat zvuk