tak som konecne dorobil svoju bednu (model case neviem viem len ze je to nejaka mercury)
pridane 2 katody,3 fany(2x120 1x80), presklena bocnica,prefarbeny predok, pomenene ledky na modre (aj na mechanike ) a poriadok s kablami
tak posudte sami: (pozn. na fotke to svieti trochu inak ako v reale)
je to moja prva case. nema to sice na toto alebo toto ale ja som spokojny
rozmyslal som ci dat zeleno-cerveno-ciernu alebo modro-cerveno-ciernu nakoniec vyhrala ta druha...
mam v plane este dat HD44780 displej do predu a dip switche na ovladanie case dole k usbeckam,blikat do hudby, podsvietit cervenymi ledkami zospodu a spravit nejake solidne nozicky kt zatial neviem ako. (zatial je tam prilepena 0,5cm penovica v tvare noziciek )
este by to chcelo upravy (ako vsetko): vymenit plexi za tahane - teraz je tam extrudovane z baumaxu a uz na nom vidno skrabance tiez ho krajsie vyrezat, uchytit na plech, do predu perforovany+dalsi fan, zamenit cpu a vga fany za daco lepsie a tiez zdroj - zatial je tam len 350ka. ale to az ked bude zas kes,cas a chut. zatial sa budem tesit z toho co mam
moja case
moja case
CPU: Intel Core2duo E8200 @2.6GHZ | VGA: Gigabyte GeForce 9600 GT | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3L | RAM: 2x 800Mhz Kingston HyperX CL5 | PSU: Modecom Feel II 350W | 3xSATA: Samsung HD321KJ, Samsung HD103UJ, WD Caviar WD5000AAKS | DVD-RW: LG GSA-4167B
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: moja case
Pekne mne sa paci, ale este by bolo dobre prestiekat aj vnutro skrinky a tiez zdroj ofarbit (ak uz nemas zaruku). Trebarz na ciernu farbu, ako je aj exterier skrinky. A tie neony sa daju vypnut? to musi riadne svietit v noci xD
Tesim sa na dalsie tvoje upravy aj foto
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Ako mozes vobec nieco porovnavat s MDPC
Povedal by som ze opat klasicky "zaciatocnicky" mod , mne sa to nepaci ale prajem ti, aby tvoje dalsie upravy boli lepsie ako toto
Spoiler: ukázať
dik za pochvalu ...no interier som radsej nechal ako je ved vsak svetlo sa lepsie odraza od bledych povrchov, neony sa samozrejme daju vypnutemPORiO napísal:Pekne mne sa paci, ale este by bolo dobre prestiekat aj vnutro skrinky a tiez zdroj ofarbit (ak uz nemas zaruku). Trebarz na ciernu farbu, ako je aj exterier skrinky. A tie neony sa daju vypnut? to musi riadne svietit v noci xD
CPU: Intel Core2duo E8200 @2.6GHZ | VGA: Gigabyte GeForce 9600 GT | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3L | RAM: 2x 800Mhz Kingston HyperX CL5 | PSU: Modecom Feel II 350W | 3xSATA: Samsung HD321KJ, Samsung HD103UJ, WD Caviar WD5000AAKS | DVD-RW: LG GSA-4167B
Myslím, že na osvetlení by si moc toho nestretilo. V pohode mód, nepáči sa mi ten červený fan na plexi. Ďalej si nemôžem pomôcť s tymi káblami nedajú sa nejako potiahnuť zo zadu ? Myslím medzi bočnicu a plech čo drží MB. Ako tak ešte pozerám na foto ani nie, budišiš, aspoň nebránia prietoku vzduchu.
teraz ju este upravujem ale ano, planujem spravit dieru do plechu s MB a cez to potiahnem kable
good work