ok
objednal som gigabyt
spokojny???
http://www.alza.sk/gigabyte-ma78g-ud3h-d111855.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Asrock ALive NF6G-vsta
Re: Asrock ALive NF6G-vsta
Spoiler: ukázať
Len pre NFO :shiro napísal:je to sracka a dokazuje to prave podobnymi problemami, ktore normalna doska nema co vystrajat.
Merat kvalitu dosky podla vysledku pretaktovania je cista amatercina. Ist ti to moze, ale dokedy, ani srnky netusia. A nazyvat kvalitnou dosku, co nedokaze ist s dvoma modulmi ram...si smiesny.
MSI dokaze takisto "vystrajat" a len tak mimo ineho aj AuSUS dokaze prekvapit !! !! !!
Okrem ineho ta doska z tvojho podpisu lezi v skrini u mna nevidel som vyznam to riesit
2amd_sk :
Skus sa pohrat s BIOSom,daj s diskety povodny,potom postupne obnovuj,niekedy to zaberie,ako docasne riesenie,ale vidim to skor na RMA,ale ak ides kupovat nieco nove a "nadupane" v com nevidim ziadnu fantaziu,si daj poradit od "skusenejsich" !! !! !!
Vies niekedy co trepes ?shiro napísal:nedrzim a tiez poviem ze je vadna. No pri Asrocku je to vzdy kombinacia srackoveho asrocku a nejakej vady. Skratka tie dosky su na rit, zmier sa s tym.
Zopar som ich taktol na rozumnu mieru este pred 3-4 rokmi,a este aj dnes idu bez najmensieho problemu,asi tolko.
PE ES KO :
O znacke a kvalite prosim nerecnit stale dookola,secko je "CHINA"
Okrem ineho som uz videl zkapat BOOK nemeckej vyroby !! !! !!
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ako som pisal, posudzovat kvalitu dosky podla toho, na kolko tam nataktujes CPU je blbost.Attilka napísal: Vies niekedy co trepes ?
Zopar som ich taktol na rozumnu mieru este pred 3-4 rokmi,a este aj dnes idu bez najmensieho problemu,asi tolko.
A ze vsetko je CHINA? to hej, ovsem zalezi na vybere, ci si to tam das montovat do serioznej tovarne, alebo nejakej babke do bambusoveho domceka.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
myslim zde sa nechapeme.
zretel bola na ich stabilite,nie takte,ze to sa taktlo este pre 4 rokmi,a aj dnes fachaju takisto stabilne,ale len si duj svoje,mas pravdu,Ja ti ju ani neberiem.
zretel bola na ich stabilite,nie takte,ze to sa taktlo este pre 4 rokmi,a aj dnes fachaju takisto stabilne,ale len si duj svoje,mas pravdu,Ja ti ju ani neberiem.
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
Attilka
tu dosku gigabytku chvalili aj na viacerych OC diskusnych for.
tak preto som ju objednal
a este
tu dosku od asrock nemozem dat na RMA lebo uz ju nemam v zaruke.
zatial mi tam idu 2 ramky, a dal som tam stary dobry sempron 3200+ ktory mam na nej na 2.8ghz, tak pohoda, spravim z toho home pc, taky zalozny keby ze sa mi pokazi ten co mam.
s tym biosom to skusim len potom pod na icq aby som to nedo******.
tu dosku gigabytku chvalili aj na viacerych OC diskusnych for.
tak preto som ju objednal
a este
tu dosku od asrock nemozem dat na RMA lebo uz ju nemam v zaruke.
zatial mi tam idu 2 ramky, a dal som tam stary dobry sempron 3200+ ktory mam na nej na 2.8ghz, tak pohoda, spravim z toho home pc, taky zalozny keby ze sa mi pokazi ten co mam.
s tym biosom to skusim len potom pod na icq aby som to nedo******.
Spoiler: ukázať