Pozri si moju zostavu PC2 na tomto mi to islo na medium 1024x768 skusal som to aj na hard 1024x768 ale sem tam to sekalo ale nic hrozneho, kLemOo mu musi pojst na minime a co s tyka VGA hral som ju aj davnejsie ked som mal este integrovanu 64MB a co sa tyka ramky videl som uz aj hrat Most Wanted na 128 mb ramke akurat ju musel virtualne cez program zvecsit tym ze si brala neake te MB s disku.
Kamos to tiez hral a mal 256 mb ram a islo mu to v pohode len akurat sme za nim cakaly 15 min. lebo mu to dlhsie nacitavalo ale nikdy sa neztazovla zeby mu hra neisla a nemal ju ani na minime co ja viem, a zostavu mal podobnu ako ma kLemOo
omg.. no tak tebe to slo na tej zostave sem tam to sekalo ale nic hrozne no ano pri druhu tejto hry uplne nepodstatne no kedze tebe to sem tam sekalo tak uber este polovicu z tej tvojej grafi a dostanes FX5200 "nic vzlom" ale totalna sunka este mozno aj 64bit tak mas pocit ze mu to asi pojde hratelne ? + 256ram ako bohuzial.. to nema vyznam hrat ak to spusti
co sa tyka ramky videl som uz aj hrat Most Wanted na 128 mb ramke akurat ju musel virtualne cez program zvecsit tym ze si brala neake te MB s disku. - no zjavne vies o com hovoris tu namam ani komentar radsej..
a jak to tak cele citam tak casto sa opakuje slovo akurad tak vies je rozdiel medzi hranim na akej takej urovni a medzi spustenim hry ....
videl som uz aj hrat Most Wanted na 128 mb ramke - ja uz som videl tu hru aj u seba na 5x lepsej zostave ako to plinulo neslo ..ale tu ide skor o problem ten ze kopec ludi si mysli ze ked to ide 20fps tak mu to ide krasne plynulo
ps ..tu si clovek zvykne na vsetko ... milujem citat prispevky ...mne crysis ide na 7600GT na high plinulo pritom sam viem ze na mojej zostave to plinulo nejde ale prosto kopec ludom to ide aj na 3x slabsej zostave ...no hold taky je zivot.. kazdy ma iny prah vnimania plinulosti.