2x zdroj
- ll-ChakaL-ll
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Apr, 2007, 08:00
2x zdroj
na mojom pc mam upraveny zdroj 350 (lou pc gf 6600gt athlon 2800 2x512 ram proste lou )
mam doma este jeden zdroj 300W chcem sa opýtať či sa daju zapojit oba zdroje na jeden pc a ako to mam urobyt ... mam dat jeden na prislusenstvo ako su vetraky neony a podobne blbosti a druhy na zvysok ?? alebo ako ??? pls help THX
mam doma este jeden zdroj 300W chcem sa opýtať či sa daju zapojit oba zdroje na jeden pc a ako to mam urobyt ... mam dat jeden na prislusenstvo ako su vetraky neony a podobne blbosti a druhy na zvysok ?? alebo ako ??? pls help THX
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: 2x zdroj
Co je to "upraveny" zdroj? Vyskusaj tie blbinky pripojit na zdroj ktory pohana PC alebo kup novy silnejsi zdroj.
//2snake : asi nie (urobyt)
//2snake : asi nie (urobyt)
Naposledy upravil/-a k0rben v Ut 11. Aug, 2009, 16:03, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
nechaj si zapojený ten PSU čo máš teraz .... načo zapájať ten druhy PSU keď na tú zostavu ti stačí ten 350W.
ak chceš ešte ziť tak nešpekuluj ...
ak chceš ešte ziť tak nešpekuluj ...
nerob z komára somára snake.Snake napísal:tak keď sa nerozumie nech to nechá tak lebo sa zabije
človek sa najlepšie učí na vlastných chybách.
mňa skopala 380V zásuvka a nesťažujem sa...kopnutie 220V pocíti len ako mravčenie.
máš v paži.
ak sa mu to podarí spojazdniť, voila, necháme si poradiť
ale aby som ťa nenavádzal na zlé, tak reálne to dosť ťažko uskutočníš.
a to, že niekto nezvláda gramatiku nepovažujem za dôkaz, že sa nerozumie tomu/hentomu
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
Dolezita je velkost prudu, doba posobiaca na organizmus a miesto zasahu....nie velkost napatia.Impulsive napísal:mňa skopala 380V zásuvka a nesťažujem sa...kopnutie 220V pocíti len ako mravčenie.
ll-ChakaL-ll radsej to nechaj tak ako to je.
maximálne niekoľko mA, inak by som voňal fialky
ale čím vyššie napätie tým viac to kope, oplotky v ZOO ruleZZ
ale dobre vieš že ani prúd v PC zdroji nemá dostatočnú hodnotu na to, aby zabil človeka..
ale čím vyššie napätie tým viac to kope, oplotky v ZOO ruleZZ
ale dobre vieš že ani prúd v PC zdroji nemá dostatočnú hodnotu na to, aby zabil človeka..
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Aug, 2009, 09:04
cely navod je tu http://www.overclock.net/faqs/15751-inf ... power.html postuP ? ..jendoduchy..spojis COM a PS_ON nič viac..ale v druhom spôsobe si možeš namontovať "vypiač" tak som tomu porozumel .len radšej by som si dal nabok všetky kable ktore potrebovať nebudeš lebo inak budeš žiariť aj ty..Impulsive ..220V vianočny stromček ..daval som dole ozdoby ,380V čerpadlo
MB:ASUS M3N78-VM CPU:AMD Athlon Brisbane 65nm 2,9GHz@ 3,26GHz FAN:Arctic Cooling Freezer 64 PRO GPU:int 8200 512mb RAM: 2x 2GB A-Data 800MHz Gamer Edition PSU Arctic cooling 550 80+ CRT Philips 107S6 17" MouseTrust MI 2950R HDDSeagate 500Gb 7200.10 16Mb+ CASE:Arctic Cooling 330k all in black OS Xp home edition SP3 Mob Nokia N85 8GB
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hlavne ten druhý zdroj nepúšťaj bez záťaže. v lepšom prípade sa vypne, v horšom ti dá po papuli nejaký tranzistor
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Nevymyslaj a kup si jeden normalny zdroj
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
s takýmto prístupom by sme dnes boli v dobe kamennej
ja som za experimentovanie...kto má dostatok chuti, go go go.
stačí prerozdeliť periférie PC do oboch zdrojov, lebo ak zdroj beží naprázdno, poškodzuje sa.
ja som za experimentovanie...kto má dostatok chuti, go go go.
stačí prerozdeliť periférie PC do oboch zdrojov, lebo ak zdroj beží naprázdno, poškodzuje sa.