PC nejde ani zapnut
PC nejde ani zapnut
Dobry den !
Mam fakt zavazny problem
Dnes mi prisli nove veci do PC [vid. spoiler] grafika a zdroj zapojil som to seecko zapol som comp a vsetko nabehlo nainstaloval som ovladace zahral som nejake hry ci to ide v poho potom som uz bol len na nete a tahal som nove ovladace ... stahol som nove ovladace nainstaloval , zvolil som potom ze restart pc neskor . Potom som dalej len surfoval nic ine ... Potom som PC vypol [kvli tym ovladacom ktoe so predtym dal nerestartovat ] a ked som stlacil tlacitko na zapnutie tak sa nic nestalo ,,, skusil som snad uplne vsetko :
najprv som skusil vytiahnut s elektriky a po cca 2 min dat naspat potom :
1. vytiahol som secky kable a zapojil znova
2. vytiahol som novu graficku
3. odpojil som vsetky veci
4.vybral som baterku
5.dal som nasp5 stary zdroj
6.dal som nasp5 novy zdroj a rozobral vypinac na PC
NIC s TOHO NEPOMOHLO
co stym moze byt ?
ked zapnem zdroj len sa zapne kontrolka na doske a ked stlacim spustace tlacidlo tak nic ani netukne ,,,
Mam fakt zavazny problem
Dnes mi prisli nove veci do PC [vid. spoiler] grafika a zdroj zapojil som to seecko zapol som comp a vsetko nabehlo nainstaloval som ovladace zahral som nejake hry ci to ide v poho potom som uz bol len na nete a tahal som nove ovladace ... stahol som nove ovladace nainstaloval , zvolil som potom ze restart pc neskor . Potom som dalej len surfoval nic ine ... Potom som PC vypol [kvli tym ovladacom ktoe so predtym dal nerestartovat ] a ked som stlacil tlacitko na zapnutie tak sa nic nestalo ,,, skusil som snad uplne vsetko :
najprv som skusil vytiahnut s elektriky a po cca 2 min dat naspat potom :
1. vytiahol som secky kable a zapojil znova
2. vytiahol som novu graficku
3. odpojil som vsetky veci
4.vybral som baterku
5.dal som nasp5 stary zdroj
6.dal som nasp5 novy zdroj a rozobral vypinac na PC
NIC s TOHO NEPOMOHLO
co stym moze byt ?
ked zapnem zdroj len sa zapne kontrolka na doske a ked stlacim spustace tlacidlo tak nic ani netukne ,,,
Naposledy upravil/-a moody01 v St 12. Aug, 2009, 09:45, upravené celkom 1 krát.
When I die I'll go to heaven, because I've spent my time in hell.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: PC nejde ani zapnut
Mas dobre zapojene kable od tlacitka "zapnut" k doske? Cize ked to stlacis, tak nic...ani sa zdroj nerozbehne, ze? Len ti svietia kontrolky na doske(ked zapnes zdroj)...ked zapnes tlacitko "zapnut"(na case), tak sa nic nestane vravis - mne tp pripada na blbe tlacitko, alebo nieco v doske, neviem.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
No tak aby sme vylucili pokazene tlacitko na zapinanie, skus pocitac zapnut vyskratovanim tych pinov, kam sa pripaja zapinacie tlacitko. Ak to ani potom nepojde, tak je chyba inde, ak pojde...
kable s tlacitka som skusal spajat .. nic nepomohlo ... a to som s PC vobec ani nepohol nic ...
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
v tom oneskorenom teda odloženom rr chiba nebude ... niekedy pomože aj to , že rozobereš pc ... dosku von z case poodpajas z MB komponenty ... a potom násldne zložíš ... mne to pomohlo ... za skúsenie nič nedáš.
Dufam ze tym kable z tlacitka myslis piny na doske...moody01 napísal:kable s tlacitka som skusal spajat .. nic nepomohlo ... a to som s PC vobec ani nepohol nic ...
noo nieco skusim ... Ach jaj prvy den mam poriadny comp a hned sa mi dodrpokazi ...
- diZZy
- Čierna listina bazáru
asi si odflákol skladanie
to urcite nie !!!diZZy napísal:asi si odflákol skladanie
3 kabliky do dosky snad zvladnem zapojit a dva do grafiky ...
Uvazujem nad tym ze dala papa doska ,,,
- diZZy
- Čierna listina bazáru
ta doska je nová ? ak hej tak pochibujem ,,,
poriadny comp??? S jednym giga pamate????moody01 napísal:noo nieco skusim ... Ach jaj prvy den mam poriadny comp a hned sa mi dodrpokazi ...
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
newmi napísal:poriadny comp??? S jednym giga pamate????moody01 napísal:noo nieco skusim ... Ach jaj prvy den mam poriadny comp a hned sa mi dodrpokazi ...
hups tam mam chybu tam by malo byt 2 X 2 Gb ,,,
7. zapojil som hlavny kabel zapol zdroj spojil som kabliky s tlacitka a PC ide ... huraaaaaaaaa
- diZZy
- Čierna listina bazáru
no vydis odflaknuta praca
... PC opat nejde ... islo vypol som ho a zase nic ,,,
idem ho kompletne cely rozobrat a asi idem kupit novu bednu do ktorej ho poskladam ,,,
asi sa dam na nejaku vieru omg
------------------------------------------------------------------------
Nic tomu nepomaha skusal som poodpajat komponenty hoci co ale pc ani nemukne ...
Predtym ako fungoval som tam mal iny zdroj [400w] inu grafiku [9400GT] a mal som tam aj diketovu mechaniku ktoru som potom odobral ,,, uz fakt netusim co by stym mohlo byt ,,, za kazdu radu by som bol velmi vdacny
idem ho kompletne cely rozobrat a asi idem kupit novu bednu do ktorej ho poskladam ,,,
asi sa dam na nejaku vieru omg
------------------------------------------------------------------------
Nic tomu nepomaha skusal som poodpajat komponenty hoci co ale pc ani nemukne ...
Predtym ako fungoval som tam mal iny zdroj [400w] inu grafiku [9400GT] a mal som tam aj diketovu mechaniku ktoru som potom odobral ,,, uz fakt netusim co by stym mohlo byt ,,, za kazdu radu by som bol velmi vdacny