Zdravim.
Mam monitor Samsung 2232BW a v poslednom case zacal pri zapinani strasne blikat. Proste trva mu par minut pokedy sa ako keby "nazhavy" a prestane blikat....Skusal som aj prehodit DVI na D-Sub, nepomaha, najprv blikal len par sekund a teraz uz to trva dlhsie ako naloadovanie windowsu...
Rozmyslam o reklamacii ale zas byt mesiac bez monitora sa mi moc nechce
Ak ma niekto neaky napad co s tym budem vdacny.
Monitor bol kupovany 9/2008.
Dakujem.
Problem s LCD Samsung 2232BW
Re: Problem s LCD Samsung 2232BW
tu jedine reklamacia, otvorit ho nemozes porusil by si podmienky a prisiel by si o zaruku. softwarovy problem to nebude. ked si skusal 2 kable aj dva vstupy tak to bude nieco "v brusku".
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
pokiaľ máš dobré káble a iný monitor ti to nerobí (teda nie je chyba v grafike) tak jednoznačne reklamuj a nešpekuluj
neviem si predstavit ako by mohla byt chyba v grafike... prvych 5 minut pusta chybny signal a potom ide bez problemu?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no na tomto fóre sa už vyskytli aj iné nadprirodzené javy, tak som spomenul aj takúto možnosť .. ale na 99% hľadaj chybu v monitore a reklamuj
btw. ja ti môžem kontrovať - a monitor prvých 5 minút zle zobrazuje a potom ide bez problémov ?
btw. ja ti môžem kontrovať - a monitor prvých 5 minút zle zobrazuje a potom ide bez problémov ?
no sak co mi ine zostava....
ozaj uz ste niekto reklamovali v alze? Ci nerobia neake problemy alebo tak...
ach jo uz sa vidim ako budem mesiac pri neakej starej 17"....
ozaj uz ste niekto reklamovali v alze? Ci nerobia neake problemy alebo tak...
ach jo uz sa vidim ako budem mesiac pri neakej starej 17"....